Με 2-3 σετ κερδισαν τα αγόρια του Ποσειδώνα

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, η παιδική ομάδα της ακαδημίας βόλεϊ αγοριών του Α.Σ.Ποσειδώνα Βέροιας, αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-3 σετ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε σε αγωνία τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Αυτό το μαρτυράει και η διακύμανση του σκορ. Η ομάδα της Νίκης Αιγινίου κατόρθωσε να αιφνιδιάσει τους παίκτες του Ποσειδωνα Βέροιας και να προηγηθεί με 2-0 σετ έστω και δύσκολα με σκορ 25-23 και 25-21 αντίστοιχα.

Η αντίδραση των παικτών του Ποσειδώνα ήρθε στο τρίτο σετ όπου ενώ έχαναν με 21-18 κατόρθωσαν να πάρουν το σετ με σκορ 29-27.Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη και τα υπόλοιπα δύο σετ τα πήρε η ομάδα του Ποσειδώνα με σκορ 25-20  Και 15-11 το τελευταίο .

Από την ομάδα του Ποσειδώνα Δεν υπάρχουν διακριθεντες γιατί Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ιδιαίτερη μνεία δίνεται στον μικρότερο αθλητή της ομάδας τον Βενετικιδη Θεόδωρο,ο οποίος αγωνίστηκε στην θέση του libero και παρ'όλο το νεαρό της ηλικίας του Αφού είναι μόνο 10 ετών, τα πήγε περίφημα

Ποσειδώνας Βέροιας (Κιρτσιος - Γιδιωτης) : Αλεξίου Γιώργος, Γραμματικοπουλος Νίκος, Αδαμίδη Ορφέας, Γκοτζιος Θεοχάρης, Ρόμπης Ιωάννης, Προϊός Δημήτριος και Βενετικιδης Θεόδωρος

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media