Η συνέντευξη τύπου του 7ου Φιλίππειου Δρόμου (vid)

Πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα του Δημαρχείου Βέροιας η συνέντευξη τύπου για τον 7ο Φιλίππειο Δρόμο που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου 2018. Στο πάνελ κάθισαν ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης Κωστας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας κος Διαμάντης Στέργιος, ο πρόεδρος του συλλόγου Δρομέων Βέροιας κος Βασίλης Τσιάρας και ο γραμματέας του συλλόγου κος Γιάννης Καραγιάννης.

Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης ξεκινώντας είπε : "Με χαρά βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά εδώ για τον 7ο Φιλίππειο Δρόμο που έχει βάλει γερές βάσεις για να συνεχίσει για πολλά χρόνια. Κια αυτό γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό και είναι η ψυχή του αγώνα αλλά και των υπόλοιπων αγώνων που γίνονται στην περιοχή μας. Εμείς σας Δήμος Βέροιας είναι δίπλα και βοηθάει στο μέγιστο δυνατό και υλικά και ηθικά ώστε το εγχείρημα αυτό να στεφθεί με επιτυχία."

Ο κος Διαμάντης σχολίασε : "Θεωρώ ότι και φέτος η επιτυχία του Φιλίππειου Δρόμου είναι δεδομένη όταν έχουμε δίπλα μας τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας.

"Ο αγώνας έγινε θεσμός. Προσπαθούμε να φέρνουμε καινοτομίες κάθε χρόνο και μάλιστα φέτος μαζί μας θα έχουμε τον πρωταθλητή του Μαραθωνίου Αθηνών Κώστα Γκελαούζο ο οποίος αποδέχθηκε το πρόσκληση μας για να συμμετάσχει. Ο Γκελαούζος μαζί με κάποια άλλα ονόματα του χώρου, θα ανεβάσουν το επίπεδο του φετινού αγώνα" είπε στην ομιλία του ο Βασίλης Τσιάρας.

Τέλος για τις τεχνικές λεπτομέρειες μίλησε ο γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Καραγιαννης. "Στόχος μας είναι να γίνει τόσο αυτός αλλά και οι αγώνες του Ξηρολίβαδου και Σελίου, αθλοτουριστικά γεγονότα για να φέρουμε κόσμο να δει την περιοχή μας. Φέτος μαζί στον Φιλίππειο, θα διεξαχθεί και ο Πανελλήνιος Αγώνας Νομικών. Την Κυριακή το πρωί, στις 10.40πμ θα διεξαχθεί ενας αγώνας δρόμου για μαθητές πρώτης, δευτέρας και τρίτης δημοτικού. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί απο το μπάσκετ της Ελιάς και θα ολοκληρωθεί στο Δημαρχείο. Φέτος το πάστα - πάρτι θα είναι πιο διευρυμένο. Ο χορηγός της διοργάνωσης Goody"s θα προσφέρει γεύματα σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν, ενώ το Φροντιστήριο ΕΝΑ θα μοιράσει φουλάρια. Τα έπαθλα των νικητών είναι 76 !!!!!. Οι νικητές θα πάρουν ως έπαθλο ένα πιθάρι ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι μια Μακεδονική Λάρνακα. Επίσης φέτος αλλάξαμε τα μετάλλια που θα δοθούν στους συμμετέχοντες. Υπολογίζουμε να έχουμε περίπου 700-800 συμμετοχές στον αγώνα των 14 χιλιομέτρων και 300 με 400 στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ενώ υπολογίζουμε γύρω στις 400 συμμετοχές στον αγώνα μαθητών γυμνασίων - δημοτικών."

Επίσης στην αίθουσα παρέστη και ο Φώτης Καραβασίλης ως εκπρόσωπος των Δικηγόρων ο οποίος είπε : "Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια και σρτον Δήμο Βέροιας. Είναι μια μεγάλη πρωτοβουλία. Εμείς ως δικηγορικός συλλογος έχουμε συμμετοχή στα δρώμενα της πολής κια γενικόιτερα του Νομού Ημαθίας. Θελήσαμε να είμαστε όχι δίπλα στον αγώνα αυτό αλλά μέσα στον αγώνα."

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Κυριακή 9/12 ώρα 10:30πμ 14.6χλμ + εκκίνηση Βεργίνα , τερματισμός Βέροια
Κυριακή 9/12 ώρα 10:40πμ 500μ μικρων ηλικιων Α' - Β' - Γ' Δημοτικού
Σάββατο 8/12 ωρα 18:00 1000μ ηλικιών Δ'-'Ε'-ΣΤ' Δημοτικού
Σάββατο 8/12 ωρα 18:15 2000μ ηλικιών Γυμνασίου
Σάββατο 8/12 ωρα 18:35 5000μ ολων των ηλικιων ανω των 15ετων

Στον αγώνα των 14,6χλμ και στον αγώνα των 5χλμ ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και το 3ο Πανελλήνιο πρωταθλημα Νομικών

Θα ακολουθήσει πάστα Πάρτυ για ολους τους συμμετεχοντες και εθελοντές στην πλατεία Δημαρχείου Βεροιας ενω για τα παιδια που θα συμμετάσχουν στα 1000μ και τα 2000μ θα δωθει χορηγία παιδικου μενού του καταστηματος GOODY'S της Βέροιας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media