Τιμήθηκαν Θώμογλου, Κελεπούρης, Ιωαννίδου (pics & vid)

Παρουσία γονέων, συγγενών, φίλων και προπονητών, οι αθλητές που διακρίθικαν στην Ολυμπιάδα Νέων του Μπουένος Άιρες, Σάββας Θώμογλου, Άνθιμος Κελεπούρη και Ελένη Ιωαννίδου βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας απο τον δήμαρχο Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδη.

"Όλοι μας γνωρίζουμε την αξία του αθλητισμού. Σε μια εποχή με πολλούς πειρασμούς, ο αθλητισμός είναι μια όαση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν αυτά τα παιδιά να φτάσουν έως εδώ. Εκτός από την προσωπική τους επιτυχία, είναι και μια επιτυχία για την Βέροια. Ο δήμος όποτε μπορεί θα είναι κοντά τους" τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Οι αθλητές από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τους προπονητές και τους γονείς τους, την πόλη, τον πρόεδρο ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντη για την βοήθεια και όσους χάρηκαν για τις διακρίσεις τους.

Ο Σάββας Θώμογλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες και για την διάκρισή του αυτή τιμήθηκε με το μετάλλιο της Πόλης των Βεροιαίων. Την απονομή έκανε ο κ. Βοργιαζίδης.

Ο Άνθιμος Κελεπούρης, κατετάγη 8ος στα 5000 μέτρα βάδην και η Ελένη Ιωαννίδου, κατετάγη 12η στα 800 μέτρα, τιμήθηκαν με Εύφημο Μνεία για τις επιδόσεις τους στην Ολυμπιάδα Νέων. Την απονομή στον Κελεπούρη έκανε ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και στην Ελένη Ιωαννίδου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/sportorama

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media