Καλύτερη ελληνίδα αθλήτρια στο "Emeralds" η Καλοϊδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στο διεθνές τουρνουά Spartacus “Emeralds” Cup που διοργανώθηκε από τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στις 20-21 Οκτωβρίου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Σουηδία, Νότια Αφρική, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία και Ισραήλ  έλαβε μέρος η αθλήτρια του ΑΟΡΓ Βεροιας Κωνσταντίνα Καλοϊδου.

Η αθλήτρια μας αγωνίσθηκε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων γεννημένων το 2007, όπου συμμετείχαν εκτός από σχεδόν όλες τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες της κατηγόριας και αξιόλογες αθλήτριες του εξωτερικού, συνεχίζοντας τις αξιοθαύμαστα σταθερές και υψηλά βαθμολογούμενες εμφανίσεις της, σε τρία όργανα, στεφάνι, μπάλα  και κορίνες, λαμβάνοντας σε όλα τα όργανα βαθμολογίες πάνω από 11,000. 

Ποιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα με στεφάνι βαθμολογήθηκε με 11,650 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 5η θέση, στο πρόγραμμα με μπάλα 11,100 βαθμούς και την 4η  θέση, ενώ στο πρόγραμμα με κορίνες 11,350 βαθμούς κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.  Στο σύνολο έλαβε 34,100 βαθμούς και την 4η θέση, μόλις 0,300 βαθμούς από την 3η και 0,350 βαθμούς μακριά από την 2η θέση, πίσω μόνο από την αθλήτρια της Ρωσίας και δυο αθλήτριες της Βουλγαρίας που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση.

Μετά το τέλος των αγώνων της απενεμήθη ο ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος της καλύτερης ελληνίδας αθλήτριας του τουρνουά.

Η προπονήτρια της αθλήτριας Σανσαρίδου Μαρία δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και δουλεύουμε σε καινούρια προγράμματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορα. Ο σημερινός αγώνας ήταν μια επιτυχημένη εμφάνιση δεδομένης της ετοιμότητας της αθλήτριας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία, κοιτώντας ψηλά, κρατώντας το κεφάλι χαμηλά.»
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χωματάς Ευθύμιος δήλωσε : «Εξαιρετική η εμφάνιση της αθλήτριας μας σήμερα που πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΟΡΓ Βεροιας. Για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνισθούν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είχαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Άλλωστε οι περσινές επιδόσεις τους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αποδεικνύουν ότι βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες.»

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media