Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο NAOUSSA VERMIO TRAIL 2018

Δυναμική ήταν η παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας στην επιτυχημένη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Naoussa Vermio Trail 2018» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην οποία 300 περίπου αθλητές έτρεξαν σε τρεις διαφορετικές διαδρομές με εκκίνηση και τερματισμό το άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Ο Σύλλογος συμμετείχε εθελοντικά στηρίζοντας ενεργά την διοργάνωση, με τον εκπαιδευτή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και δύο ακόμη αθλητές, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN και Γιούρο Λουκά 1 DAN να επανδρώνουν τον σταθμό ανεφοδιασμού και ελέγχου που βρισκόταν στη μέση της διαδρομής των 24 χιλιομέτρων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του Συλλόγου μονοπώλησαν τα μετάλλια στον αγώνα των 1.000 μέτρων μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων με τον Τζέπο Κωνσταντίνο να κατακτά την 1η θέση στους μαθητές Δημοτικού και τους Λογγινίδη Γρηγόριο και Παπαντωνίου Δημήτριο να κατακτούν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στους μαθητές Γυμνασίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media