Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Πετοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Πέμπτη 31 Μαΐου  στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας , οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ Πετοσφαίρισης μαθητριών των Δημοτικών σχολείων της Βέροιας. Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Πετοσφαίριση και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής παίζοντας με πάθος, πείσμα και χαρίζοντας υπέροχες φάσεις και υψηλό επίπεδο απόδοσης και ανταγωνισμού πάντα μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας που διέπει τους μαθητικούς αγώνες. Στις μαθήτριες με το πέρας των αγώνων απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) κα Αναστασία Μαυρίδου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής στην προσπάθεια που καταβάλει για την μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό, την δια βίου άσκηση και τον υπερθεματισμό των αθλητικών ιδεωδών έχει αρωγούς. Θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Βέροιας κα Αργυριάδου Αναστασία και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την παραχώρηση του γηπέδου, τους  προπονητές Πετοσφαίρισης κ.κ. Λουκά Στέλιο και Κυριακίδου Γιώτα που  βοήθησαν στην οργάνωση των αγώνων,  τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Σχολείων και όλους όσους με τον τρόπο τους βοηθούν στην επιτυχία των σχολικών αγώνων.

Ενθαρρύνει τις μαθήτριες να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για μεγαλύτερη συμμετοχή και προσωπική βελτίωση τόσο στα μαθήματα όσο και στον αθλητισμό, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται και η βελτίωση του κοινωνικού συνόλου και εύχεται καλό καλοκαίρι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media