Η κοπή βασιλόπιτας και ο χορός του ΑΟΡΓ Βέροιας

Σ΄ έναν κατάμεστο χώρο, στο "Κτήμα Γκαντίδη", ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ έκοψε τη βασιλόπιτα του και χόρεψε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Η οικογένεια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ συγκεντρώθηκε, όπως και πέρσι, στο καινούργιο και πολύ όμορφο κέντρο διασκέδασης, με την ευρύχωρη πίστα του, το ¨ κτήμα Γκαντίδη¨. Ήταν εκεί όλα τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής & χορού της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας & του Κοπανού.

Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθύμιος Χωματάς μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό και ευχές για το 2018 ευχαρίστησε πρώτα τους γονείς των παιδιών του συλλόγου που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις γυμνάστριες του συλλόγου και μετά τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ.Στέργιο Διαμάντη,για την παρουσία τους.

Αναφέρθηκε σύντομα στις επιτυχίες του 2017 που ηταν για μιά ακόμη χρονιά πολλές & τόνισε ότι οι στόχοι του 2018 είναι μεγάλοι και για τη Ρ.Γ και για τον αγωνιστικό χορό. Έκλεισε λέγοντας ότι ο χορός του συλλόγου είναι η χαρά του & για αυτό το λόγο η αίθουσα είναι κατάμεστη, παρά τις πολλές απουσιες παιδιών ,λόγω ιώσεων και γι’ αυτό θα συνεχίζεται να γίνεται & στο μέλλον, αφού υπάρχει τέτοια ανταπόκριση.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Γιώργος Σοφιανίδης, χαιρέτησε εκ μέρους του δημάρχου την εκδήλωση, έδωσε συγχαρητήρια σ ‘όλους τους παράγοντες των επιτυχιών του συλλόγου ,που είναι και επιτυχίες της πόλης μας,είπε. Γι’ αυτό το λόγο ευχαρίστησε τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του.

Στη συνέχεια ο Πατήρ Ναθαναήλ ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα. Τυχερή ήταν η καθηγήτρια μπαλέτου του συλλόγου, νεοφερμένη, Ναταλία Κνάζεβα, κερδίζοντας ένα καλό δώρο αθλητικού περιεχομένου. Το φλουρί των αναπτυξιακών, προαγωνιστικών & χορευτικών τμημάτων κέρδισε η Χρύσα Ελευθεριάδου από το τμήμα της Αλεξάνδρειας. Κατόπιν πήρε το λόγο η γυμνάστρια που ξεκίνησε τη Ρυθμική Γυμναστική στην πόλη της Βέροιας το 1988, Μαρία Μυλωνά. Χαιρέτησε και ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο γενικό θέμα της επίδειξης που ήταν ‘’ η ομορφιά που κρύβεται μέσα στα ανθρώπινα συναισθήματα’’.

Στη συνέχεια παρουσίαζε τα τμήματα που χόρευαν, σχολίαζε το θέμα τους και ανέφερε για τα αγωνιστικά τμήματα , τις επιτυχίες τους. Αυτό που εντυπωσίασε ήταν το χορευτικό που παρουσίασαν οι αθλήτριες της Ρ.Γ. Το εμπνεύστηκε και το δούλεψε η καθηγήτρια μπαλέτου Ναταλία Κνάζεβα. Φανταστικές για μια ακόμη παρουσίαση οι χορεύτριες της Κικής Χωματά ¨Unique¨, γνωστές για τις πολλές επιτυχίες που έφεραν στην πόλη μας & που φέτος θα κατέβουν για πρώτη φορά στην πρόκριση του ιντερνάσιοναλ χιπ-χοπ ,στην Αθήνα, και οι ¨Minions¨με πολλά μετάλλια κι αυτές στους χορευτικούς αγώνες. Φέτος παρουσιάστηκαν ακόμη πιο βελτιωμένες και οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Θαυμάσια ομάδα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον το μικρό χορευτικό τμήμα της Κικής Χωματά, όπως και τα προαγωνιστικά τμήματα της Ρ.Γ (μελλοντικές αθλήτριες) της Ναταλία Κνάζεβα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τα κορίτσια των τμημάτων του Κοπανού, που δουλεύουν με την παλιά αθλήτρια του συλλόγου και νυν προπονήτρια Βασιλική Δίντση,και των τμημάτων της Αλεξάνδρειας που δουλεύουν με τις γυμνάστριες Κική Χωματά & Βασιλική Δίντση.

Εντυπωσιακά και τα τμήματα του Φιλίππειου (1ο&3ο) και πολύ χαριτωμένο το junior(3-5 χρόνων) με την ασταμάτητη προπονήτρια Μαρία Μυλωνά (τεχνική υπεύθυνη του συλλόγου) και την κόρη της Κική Χωματά. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθύμιος Χωματάς γνωστοποίησε στον κόσμο του ΑΟΡΓ  ΒΕΡΟΙΑΣ ότι την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται τα τριάντα χρόνια του συλλόγου, ως συνέχεια της Γ.Ε ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Α.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ. Αναμένεται μία πολύ – πολύ πανηγυρική εκδήλωση!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media