Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ Μακεδονίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στα Γιαννιτσά στην περιοχή Πενταπλατάνου ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μακεδονίας την Παρασκευή 26/01/18 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018. Παραβρέθηκαν συνάδελφοι διαιτητές εν ενεργεία και μη από όλα τα μέρη της ευθύνης του Συνδέσμου μας. Το φλουρί έπεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κομμάτι των διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Βένος ο οποίος κέρδισε το φλουρί από τα πιττάκια που μοιράστηκαν οι διαιτητές και παρέλαβε μια εικόνα της Παναγίας. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύνδεσμο Μακεδονίας ο Δήμαρχος Πέλλας κ.Γρηγόριος Στάμκος και η Διεθνής Διαιτητής του Συνδέσμου Μακεδονίας, κα. Έλενα Δανιηλίδου, που λόγο απουσίας της παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα η κα Κορμπέτη Αντωνία από την πόλη της Κοζάνης.

Χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους, έστειλαν ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ.Γιώργος Καραμπέτσος, από την ΚΕΔ ο κ.Βασίλης Αντωνούλης και την ΟΔΒΕ ο Πρόεδρος κ.Σταύρος Μαυρικίδης.

Τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πέλλας Ιωάννης Γυριχίδης, ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κος Θεόφιλος Ορφανίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του ΣΥΔΠΕΜ κ.Γρηγόρης Γιαννόπουλος, όπως επίσης εκπρόσωποι σωματείων και φίλοι του Συνδέσμου.

Το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου Μακεδονίας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους τους διαιτητές της Ελλάδας, στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media