Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας κοντά στην 15χρονη Μαρία

Πριν από 1,5 μήνα ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας ενημερώθηκε και ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση της 15χρονης Μαρίας Ευαγγελάκου από τη Βέροια. Η ανακοίνωση στον τοπικό τύπο ανέφερε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα και ότι η επέμβαση θα πραγματοποιούνταν στην Αθήνα (στην Ιδιωτική Κλινική «Μητέρα» με κόστος 13000 ευρώ). Ιατροί μέλη του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια της Μαρίας για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσε ο σύλλογος. Η Μαρία εξετάστηκε από τον Ορθοπαιδικό Πέτρο Σαρηγιαννίδη και παραπέμφθηκε στον Καθηγητή Ορθοπαιδικής και ειδικό Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης, Ευθύμιο Σαμολαδά στη Θες/νίκη.

Ο κ. Σαμολαδάς δέχθηκε να αναλάβει αφιλοκερδώς για τον ίδιο το βαρύ αυτό χειρουργείο, το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω της έλλειψης ειδικού μηχανήματος που πρέπει να χρησιμοποιείται διεγχειρητικά για να ελέγχει την πρόοδο και την ασφάλεια της επέμβασης. Έτσι, η επέμβαση θα διενεργηθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο με πολύ χαμηλότερο κόστος (περί τις 9000 ευρώ) μέσα στον Δεκέμβριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατόπιν ενεργειών του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, η πληθώρα των προεγχειρητικών εξετάσεων (καρδιολογική εξέταση, πνευμονολογική εκτίμηση, αιματολογικός- βιοχημικός έλεγχος, ειδική μαγνητική τομογραφία της σπονδυλικής στήλης) πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα κόστος για την οικογένεια. Με τη συνδρομή πολλών συμπολιτών μας το ποσό που έχει ως τώρα συγκεντρωθεί είναι περί τα 7000 ευρώ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας, προσφέρει στην οικογένεια της Μαρίας 500 ευρώ και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν από το υστέρημά τους για να συγκεντρωθεί και το εναπομείνον ποσό. Ως Σύλλογος δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για το τρέξιμο αλλά έχουμε ευήοκα ώτα και διάθεση και για κοινωνικές δράσεις.

Ο λογαριασμός τραπέζης για όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει είναι: ALPHA BANK ΙBAN GR 2601405080508002101076116 Γιώργος Ευαγγελάκος – Ελένη Κανταζίδου

Για περισσότερες ιατρικές τεχνικές λεπτομέρειες και ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό Παθολόγο και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Δημήτρη Αποστολίδη, τηλ. 2331073555.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media