Στις 1500 συμμετοχές ευελπιστούν οι διοργανωτές του Φιλίππειου

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Δημαρχείο Βέροιας η συνέντευξη τύπου για τον 6ο Φιλίππειο Δρόμο που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017. Για πρώτη φορά φέτος οι διοργανωτές εκτός από τον κύριο δρόμο των 14 Km, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, διοργανώνουν τρείς επιπλέον αγώνες των 1000μ, 2000μ και 5000μ που θα διεξαχθούν την προηγούμενη ημέρα (νυχτερινός δρόμος)  στο κέντρο της Βέροιας. 

Για τον φετινό Φιλίππειο Δρόμο μίλησαν στη συνέντευξη Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμους Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας κος Βασίλης Τσιάρας και ο Γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Καραγιαννης οι οποίοι εξέφρασαν την βεβαιότητα τους ότι και η φετινή διοργάνωση θα είναι επιτυχημένη.

"Εκτός από το αθλητικό γεγονός, θέλουμε να προσελκύσουμε κόσμο στην Βέροια" τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης για να συνεχίσει "Φέτος έγινε μια τεράστια προσπάθεια και από την δική μας πλευρά αλλά κυρίως από τους διοργανωτές ώστε ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος να ανέβει επίπεδο και ο κόσμος ο οποίος θα συμμετάσχει να περάσει ένα ευχάριστο διήμερο". 

Ο κος Στέργιος Διαμάντης (πρόεδρος του ΚΑΠΑ) δήλωσε "Προσωπικά όταν την οργάνωση την έχει αναλάβει ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας αλλά και οι τόσοι εθελοντές που συμμετέχουν δεν φοβάμαι τίποτα. Εμείς σας Νομικό Πρόσωπο προσπαθούμε όλο και περισσότερο να είμαστε πάντα δίπλα. Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία της διοργάνωσης και καλώ τον κόσμο της Βέροιας και ειδικά τους επιχειρηματίες να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια."

"Πριν από 6 χρόνια γεννήθηκε η ιδέα διεξαγωγής του Φιλίππειου Αγώνα από μια παρέα. Ξεκινήσαμε από τις 480 συμμετοχές ενώ καταφέραμε σε αυτό το σύντομο διάστημα οι συμμετοχές να είναι 980. Αυτό μας έκανε φέτος να ανεβάσουμε ένα επίπεδο την διοργάνωση με το να διεξάγουμε τρεις επιπλέον αγώνες 1000μ (δημοτικά), 2000μ (γυμνασίων) και 5000μ ώστε ο κόσμος μέσα στην πόλη να δει την διοργάνωση από κοντά αλλά και να μπορέσει να συμμετάσχει σε αυτή. Βέβαια δεν θα ρισκάραμε αν δεν είχαμε για βοηθό τις τοπικές αρχές." δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βασίλης Τσιάρας ενώ περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Καραγιάννης που εξήγησε ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι νυχτερινός ενώ πρόσθεσε ότι μετά τις τρεις κούρσες, θα στηθεί στην πλατεία Δημαρχείου ένα "Πάστα Πάρτι" με ζυμαρικά.

"Με ρωτάνε συνέχεια πως πραγματοποιούμε τους αγώνες χωρίς δυσκολία. Απαντώ. Με την αμέριστη βοήθεια που προσφέρουν ο δήμος Βέροιας, η Τροχαία και οι εθελοντές αλλά και οι χορηγοί. Άρα αν δεν συμμετάσχουν οι τοπικοί φορείς αγώνες δεν γίνονται." συμπλήρωσε ο κος Καραγιάννης ενώ ολοκλήρωσε με το σύνθημα "Όλοι τρέχουμε όλοι συμμετέχουμε στον αγώνα"

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media