Ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ για τον 6ο Φιλίππειο Δρόμο (vid)

Συνάντηση, με θέμα την κάλυψη του 6ου Φιλίππειου δρόμου αλλά και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την καλύτερη παρουσίαση του, είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης έπειτα από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Από την συζήτηση που έγινε η οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους ότι φέτος έχει θέσει ως στόχο ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Βέροιας, για την Ημαθία αλλά και την ευρύτερη περιοχή να είναι υψηλών προδιαγραφών. "Θέλουμε την συνδρομή σας για την προβολή του αγώνα ώστε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και αρτιότερη" τόνισε ο γραμματέας του Σ.Δ Βέροιας κος Γιάννης Καραγιάννης.

Ο κος Καραγιάννης αναφέρθηκε ότι φέτος θα υπάρχουν μόνο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα κινούνται στον χώρο του αγώνα (αφετηρία, διαδρομή και τερματισμό) ενώ ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα στηθούν στον για την καλύτερη κάλυψη του αγώνα. Τα ΜΜΕ θα ενημερωθούν με σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διαπίστευσης των δημοσιογράφων τους. Επίσης αναφέρθηκε ότι για την κάλυψη της διαδρομής θα υπάρχουν μηχανές της ΛΕ.ΜΟ. Βέροιας οι οποίες θα αναλάβουν να μεταφέρουν τους δημοσιογράφους μέσα στην διαδρομή ενώ απαγορεύεται η χρήση αυτοκινήτου και αυτό για λόγους ασφάλειας των δρομέων.

Από την επιτροπή αναφέρθηκε ότι το ενδιαφέρον για τον αγώνα του Σαββάτου είναι μεγάλο όπως επίσης και για τον νυχτερινό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη. "Ο νυχτερινός δρόμος είναι κάτι που προσπαθούμε να οργανώσουμε για πρώτη φορά. Θέτουμε τον πήχη ψηλά και ελπίζουμε στην στήριξη του κόσμου. Θέλουμε η πόλη της Βέροιας να γεμίσει δρομείς και έχουμε σαν προτεραιότητα την προώθηση του αθλητισμού " τόνισε ο κος Καραγιάννης ενώ τέλος παρουσίασε και το νέο promo video του συλλόγου εν όψη του 6ου Φιλιππειου δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Βέροια και στο οποίο συμμετέχουν μέλη του συλλόγου.

Δείτε το παρακάτω....

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media