Με 186 δρομείς o 1ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Με τη συμμετοχή 126 δρομέων στα 32χλμ και 50 δρομέων στα 5χλμ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου ο Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής, τον οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Ο αγώνας των 32.000 μέτρων διεξήχθη εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η εκκίνηση έγινε από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, ακολούθησε τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, τη γέφυρα τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, την Αγία Βαρβάρα, τον κόμβο Εγνατίας, την περιφερειακή οδός προς Νάουσα-Έδεσσα, Εργοχώρι, Πατρίδα,  επαρχιακή οδός Νάουσας-Έδεσσας, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») με τερματισμό τη Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 5000 μέτρων ξεκίνησε από την Σχολή Αριστοτέλους, ακολούθησε στον  Κοπανό Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») και τερμάτισε στη Σχολή Αριστοτέλους. 

Οι δρομείς κάλυψαν συμβολική διαδρομή 30 χιλιομέτρων από τις Αιγές μέχρι τη Σχολή Αριστοτέλους, στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη. Σε όλο το μήκος της διαδρομής υπήρχαν 6 σταθμοί τροφοδοσίας (με νερά, ισοτονικά, μπανάνες, σταφίδες, τζελ, κόκα κόλες κ.ά.), χημικές τουαλέτες και υποστήριξη από το ΕΚΑΒ. Παράλληλα με τον Δρόμο Αντοχής των 32 χλμ. διεξήχθη και δρόμος 5 χιλιομέτρων, στον οποίο μπορούσαν να συμμετάσχουν περισσότεροι δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Αποτελέσματα του αγώνα στα 32χλμ θα βρείτε ΕΔΩ 

Αποτελέσματα του αγώνα στα 5χλμ θα βρείτε ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media