Ξεκίνησαν τα μαθήματα ρυθμικής στον ΑΟ Αλέξανδρο Βέροιας

Το νέο σχολικό έτος άρχισε και μαζί ξεκίνησαν και τα μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου μας στο Φιλίππειο γυμναστήριο Βέροιας. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη (17:00-21:00-Αίθουσα Δ-8) κοριτσάκια από 5 έως 14 ετών γυμνάζονται και γνωρίζουν από κοντά το άθλημα της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής. Επίσης ο σύλλογος διαθέτει  αγωνιστικό τμήμα ρυθμικής με τις μικρές αθλήτριες που το αποτελούν, να δείχνουν μεγάλη πρόοδο και θετικά δείγματα για το μέλλον.

Ο Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι αναγνωρισμένο σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέλος της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Από το 2009 καλλιεργεί με συνέπεια και συνεχή προσφορά, το ολυμπιακό άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.Υπεύθυνη προπονήτρια: Μαργαρίτα Ατανάσοβα-Τούφα, καθηγήτρια μπαλέτου: Αναστασία Δίγκα
. Για πληροφορίες και εγγραφές στα τμήματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6973403407-6987618859 Ατανάσοβα Μαργαρίτα –Τούφα.

 

 

Alexandros 355 2017

Alexandros 355 2017b

Alexandros 355 2017c

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media