Θαυμάσια εμφάνιση οι Παγκορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

Oι παγκορασίδες του Α.Ο.Ρ.Γ Βέροιας έκλεισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο στους τελικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν στο Βόλο. Μπορεί να μην πήραν μετάλλιο, όπως στους προκριματικούς του Λιτοχώρου, κατατάχθηκαν όμως στην 5η θέση μεταξύ είκοσι συλλόγων και αυτό θεωρείται μεγάλη επιτυχία, αφού για τη συμπλήρωση του σύνθετου ομαδικού επιστρατεύθηκαν αθλήτριες που ανήκουν στο ανσάμπλ. Όλο το βάρος των αθλητριών το σήκωσαν και πάλι τα τρία αστεράκια του συλλόγου Δουλκερίδου Ελένη, Μακροδημήτρη Άρτεμις και Καλοΐδου Κωνσταντίνα.

Σταθερότατη η Ελένη Δουλκερίδου κατετάχθη 7η στο σύνθετο ατομικό με 39.250 βαθμούς. Ήταν 7η στο σχοινάκι και 6η στη μπάλα με μόλις μισό βαθμό διαφορά από το χάλκινο μετάλλιο. Στη 10η θέση κατετάχθη η Άρτεμις Μκροδημήτρη με 38.300 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό. Μία ατυχία στην μπάλα την έβγαλε έξω από την 8άδα αλλά και από τα μετάλλια. Ήταν 8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και 8η στο στεφάνι.  Στην 12η θέση βρέθηκε η Κωνσταντίνα Καλοΐδου με 37.250 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό παίρνοντας την 8η θέση στο σχοινάκι και αυτή με μικρή διαφορά από το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλήτριες του ensemble :Παπαευθυμίου Άννα, Στεργιούλα Ελένη, Μπέτσια Χριστίνα, Μήτσιου Πασχαλίνα και Ντέλλα Αναστασία που με τις βαθμολογίες του βοήθησαν στη γενική κατάταξη του σύνθετου ομαδικού.

Δήλωση προέδρου του Α.Ο.Ρ.Γ Βεροίας  Ε. Χωματά : ΄΄Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες: Σανσαρίδου Μαρία, Χωματά Κική και Δίντση Βασιλική.  Δεν πρέπει να είμαστε στενοχωρημένοι που δεν ήμασταν μέσα στα μετάλλια, γιατί το μετάλλιο στους προκριματικούς του Λιτοχώρου στο σύνθετο ομαδικό ήταν ανέλπιστο. Μπορούσαμε και πάλι να το πάρουμε. Όμως κάποιες ατυχίες στα προγράμματα και λόγοι εξωαγωνιστικοί δε το επέτρεψαν.

Το συμπέρασμα είναι ότι έχουμε τρεις παγκορασίδες αθλήτριες που και στους τρεις φετινούς αγώνες ήταν στις πρώτες θέσεις. Στις πρώτες θέσεις είχαμε φέτος και την νεάνιδα μας Χωματά Ελισάβετ , όπως και την κορασίδα μας Μοτσιοπούλου Χάιδω. Τις εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην καινούρια τους αγωνιστική περίοδο ,ενόψει του επόμενου αγώνα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ» ,όπου θα συμμετάσχουν οι «ελίτ» των αθλητριών Βορρά και Νότου (15 καλύτερες του Βορρά και 15 καλύτερες του Νότου).  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media