Χάλκινο μετάλλιο οι παγκορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι παγκορασίδες αθλήτριες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ  στους προκριματικούς αγώνες Β΄ περιφέρειας (κεντρική και βόρεια Ελλάδα) που πραγματοποιήθηκαν στο Λιτόχωρο. Ο πολυνίκης σύλλογος της πόλης μας σημείωσε μία μεγάλη και αναπάντεχη επιτυχία. Ήταν αναπάντεχη γιατί η ομάδα παγκορασίδων του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ στους προηγούμενους διασυλλογικούς αγώνες δεν συμπλήρωνε 16 προγράμματα για να συμπεριληφθεί στην κατάταξη του Σύνθετου Ομαδικού. Επιστράτευσε γι’ αυτό το λόγο, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, τις αθλήτριες του ανσάμπλ. Αυτές οι αθλήτριες, με τις βαθμολογίες που πήραν, βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο, βεβαία, κατακτήθηκε από τα τρία ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ, την Αρτεμις Μακροδημήτρη, την Κωνσταντίνα Καλοιδου και την Ελένη Δουλκερίδου. Και οι τρεις είναι μέσα στις δέκα καλύτερες παγκορασίδες της Κ. και Β. Ελλάδας σε σύνολο 132 αθλητριών.

Η Αρτεμις Μακροδημητρη ήταν 6η στο Σύνθετο Ατομικό με 39.900β και με πολύ μικρή  διάφορα από το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν ακόμη 4ηστην μπάλα. Η Κωνσταντινα Καλοιδου ήταν 10η στο Σ.Α με 38.800β και 6η στο σχοινάκι. Η Ελένη Δουλκερίδου ήταν 13η στο Σ.Α με 37.550β και 7η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο. Ακολούθησαν οι αθλήτριες του ανσάμπλ, Αννα Παπαευθυμίου, που παρά τον τραυματισμό της έδωσε μια βαθμολογία στο σύλλογο της, στο πρόγραμμα με τη μπάλα.

Θαυμάσια εμφάνιση από την Ελένη Στεργιουλα που πραγματοποίησε πάρα πολύ καλό πρόγραμμα στο σχοινάκι, βαθμολογήθηκε με 8.150β και αυτή η βαθμολογία ήταν από τις καλύτερες [14η] παρά την ελλιπή προπόνηση λόγω τραυματισμού. Ευχάριστη έκπληξη η Πασχαλίνα Μητσιου, που αν και 1ης χρονιάς παγκορασίδα έδωσε τη βαθμολογία της από το πρόγραμμα χωρίς όργανο 8900β. Πολύ καλή εμφάνιση και από την Χριστίνα Μπέτσια, που βαθμολογήθηκε στο πρόσραμμα Χ.Ο με 8650β.

Η Αναστασία Ντέλα έδωσε την βαθμολογία της από το πρόγραμμα με στεφάνι. Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ Βέροιας Ευθύμιος Χωματάς : "Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τις προπονήτριες μας, ΜΑΡΙΑ ΣΑΝΣΑΡΙΔΟΥ, ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ και ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΙΝΤΣΗ. Είμαστε χαρούμενοι για το μετάλλιο, γιατί ήταν ανέλπιστο. Πραγματικά οι τρεις αθλήτριες μας του ατομικού είναι αστεράκια. Σήκωσαν το βάρος του Σύνθετου Ατομικού, όταν άλλες ομάδες είχαν την πολυτέλεια έξι και επτά αθλητριών ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ έχει τον ιδανικότερο σωματότυπο στην Κ. και Β. Ελλαδα στην κατηγορία της και οι προδιαγραφές να φτάσει ψηλά είναι μεγάλες. Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΙΔΟΥ και ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ, αν και δεν είχαν φυσιολογική προπονητική πορεία, έδειξαν ότι έχουν προσόντα και ψυχή να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας."

Ο ΑΟΡΓ Βέροιας συνεχίζει για 29η χρονιά, με σοβαρή δουλειά, να φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας σε ένα άθλημα που η χώρα μας είχε και έχει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις. Είναι σταθερή αξία κι αυτό θα το συνεχίσει και στο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media