Πολύ καλή εμφάνιση των κορασίδων του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στη Μίκρα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής  συλλόγων και ατομικού Δ ‘ κατηγορίας (κορασίδων , Β’ περιφέρειας) Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Στον αγώνα πήραν μέρος περίπου είκοσι σύλλογοι και εβδομήντα δύο αθλήτριες. Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν πέμπτος με 151.600 βαθμούς στο Σύνθετο Ομαδικό.

-Στις καλύτερες κορασίδες της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας η η Μοτσιοπουλου Χαϊδω.

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μοτσιοπούλου Χάιδω που συγκέντρωσε 41.500 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό παίρνοντας την 12η θέση. Από τις κορασίδες 1ης χρονιάς είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες.

-Στην οκτάδα των απονομών η Μουστακοπουλου Στεργιανα.

Εξαιρετική εμφάνιση στο πρόγραμμα με κορίνες (11.100 βαθμοί) από την Μουστακοπούλου Στεργιάνα που κατετάγη 8η, παρά το πρόβλημα τραυματισμού, που την ταλαιπώρησε σχεδόν μια ολόκληρη χρονιά. 

Πολύ καλή εμφάνιση από την Παυλίδου Μαρία στα τρία από τα τέσσερα προγράμματα. Οι ατυχίες στο πρόγραμμα με το σχοινάκι της στέρησε μια καλύτερη θέση στο σύνθετο ατομικό. Αγχωμένη εμφανίστηκε σ’ αυτόν τον αγώνα η Ελευθεριάδου Σμαράγδα και δεν τα κατάφερε. Η αθλήτρια του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ,όμως, με τη γενική της εικόνα (προηγούμενοι αγώνες) δεν παύει να είναι μέσα στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της και αυτός ο αγώνας πιστεύουμε ότι ήταν μια κακή εξαίρεση.

Σταθερά καλή η πορεία της Βέργου Σοφίας. Και σ’ αυτόν τον αγώνα τα πήγε πολύ καλά. Από αγώνα σε αγώνα εμφανίζεται καλύτερη και το μέλλον με τη θέληση που έχει της ανήκει.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media