Οι κορασίδες του ΑΟΡΓ στους προκριματικούς Αγώνες Β΄ Περιφέρειας (pics)

Ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ και την ΑΕΣΓΒΕ στους αγώνες Β΄ περιφέρειας (Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) συλλόγων και ατομικού, στο Φιλίππειο. Είκοσι σύλλογοι και 82 αθλήτριες έδωσαν το παρών στον αγώνα. Πολύ καλή η εμφάνιση των αθλητριών του Α.Ο.Ρ.Γ. που με 158.950 βαθμούς κατετάγη 4ος στο Σύνθετο Ομαδικό με μόλις μισό βαθμό πίσω από τον Α.Σ. ΙΡΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Την καλύτερη εμφάνιση στο σύνθετο ατομικό πραγματοποίησε η 1ης χρονιάς κορασίδα αθλήτρια Χάιδω Μοτσιοπούλου που με 41.450 β. κατετάγη 12η ενώ κατέκτησε την 7η θέση στην μπάλα με βαθμολογία 10.750. Από τις αθλήτριες της χρονιάς της ήταν η Πέμπτη καλύτερη στο Σύνθετο Ατομικό και 2η στην μπάλα. Ακολούθησε η Στεργιανή Μουστακοπούλου που κατετάγη 18η στο σύνθετο ατομικό με 39.950 βαθμούς. Η προσπάθεια της  Στεργιάνας είναι αξιοθαύμαστη, αφού για έναν ολόκληρο χρόνο (περσι) ήταν εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού. Επανήλθε όμως με εντυπωσιακό τρόπο και αναμένεται σε καλύτερη κατάσταση στους τελικούς αγώνες.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Ελευθεριάδου Σμαραγδα που κατετάγη 19η με 39.900 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό. Η καλύτερη εμφάνισή της ήταν στις κορίνες που με βαθμολογία 11.150 ήταν 10η. Μια θέση στην καλύτερη οχτάδα της ηλικίας της  κατέκτησε και η Ελευθεριάδου Σμαράγδα.

Άτυχη εμφάνιση με αρκετά λάθη από την Μαρία Παυλίδου που έμεινε μακριά από τον εαυτό της συγκεντρώνοντας 35.800 βαθμούς. Οι δυνατότητές της όμως είναι πολύ μεγαλύτερες κι αυτό το απέδειξε πέρσι, που ήταν μέσα στην καλύτερη οκτάδα των προκριματικών αγώνων.

Συγκινητική η Σοφία Βέργου. Με πολύ μικρό χρόνο προπόνησης στα πόδια της κατέθεσε ψυχή και πήρε αξιόλογες βαθμολογίες. Σίγουρα το μέλλον της με τέτοια θέληση, θα είναι πολύ καλύτερο. Φανερά ικανοποιημένες για τις περισσότερες εμφανίσεις των αθλητριών τους οι προπονήτριες του συλλόγου Μαρία Σανσαρίδου, Κυριακή Χωματά και Βασούλα Δίντση. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν όμως πως χάθηκε το μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό για μόλις μισό βαθμό.

* Φωτογραφίες απο τους αγώνες στην σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/sportorama

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media