Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 8 Ιουνίου τρέχουμε στην Παραλία της Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό!

Η ΤΕΝΑ σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», μας προσκαλεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, να συμμετέχουμε στη δράση «Πράσινες Διαδρομές». Σκοπός τους είναι η οικονομική ενίσχυση της εθελοντικής οργάνωσης LosLampicos για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών και εργαλείων που θα αξιοποιηθούν για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας, μέσα από μια σειρά δράσεων της οργάνωσης.

Στις «Πράσινες Διαδρομές ΤΕΝΑ» μπορούν να συμμετέχουν όλοι, περπατώντας και καταγράφοντας τα βήματα τους στον ειδικό ηλεκτρονικό βηματομετρητή που θα δοθεί δώρο σε όσους λάβουν μέρος. Με τη σειρά της η ΤΕΝΑ θα προσφέρει για κάθε βήμα ένα χρηματικό ποσό μέχρι τη συγκέντρωση των 4.000€.

Το μεγάλο ραντεβού είναι την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ., στην “Ελιά του Μασούτη” πλησίον του Λευκού Πύργου στην Παραλία Θεσσαλονίκης για  να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί βήματα και να προσφέρουμε έτσι στην ενίσχυση του σκοπού. Παράλληλα, όσοι θέλουν να συμμετέχουν νωρίτερα στις «Πράσινες Διαδρομές ΤΕΝΑ», μπορούν να επισκεφτούν επιλεγμένα καταστήματα «Μασούτης»* στις 1,2,5,6 & 7 Ιουνίου, να πάρουν δώρο το βηματομετρητή και να συγκεντρώσουν βήματα για τη δράση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Ελάτε να τρέξουμε  μαζί για μία καθαρή πόλη. Κάθε μας βήμα μετράει!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017

Share this article