Πολλές επιτυχίες του ΑΟΡΓ Βέροιας στο Salonica Open

Πολλές επιτυχίες σημείωσαν για μια ακόμη χρονιά οι χορευτικές ομάδες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ,αλλά και κάποιες χορεύτριές του στα solo.  Oι αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. και θεωρείται ως ο μεγαλύτερος χορευτικός διαγωνισμός στα Βαλκάνια. Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε μέρος με τρεις ομάδες ,την UNIQUE, Τις MINIONS και το τμήμα Αλεξάνδρειας και με την Ελισάβετ Χωματά, Ανθούλα Χρυσούλα, Χαμαλή Βασιλική και Ανθούλα Μαρία στα solo.

Κάποιες επιτυχίες του ήταν πολύ σημαντικές εξαιτίας της μεγάλης και αξιόλογης συμμετοχής πολλών ομάδων και ατομικών π.χ. το ασημένιο μετάλλιο των Unique στο hip-hop group ανάμεσα σε 18 ομάδες και το χρυσό μετάλλιο της Ελισάβετ Χωματά στο σύγχρονο ανάμεσα σε 35 περίπου χορεύτριες.

Η πρωτεργάτρια –προπονήτρια όλων αυτών των επιτυχιών είναι η Κική Χωματά ,που συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας σ’ έναν τομέα πολύ διαδεδομένο ,ιδιαίτερα για τα κορίτσια, τον αγωνιστικό χορό.  Οι γνώσεις ,η θέληση και η αγάπη για τα παιδιά και γι’ αυτό που κάνει την έχουν καταξιώσει πλέον στον τομέα αυτό.  Τα κορίτσια που πήραν μέρος και έφεραν τις μεγάλες αυτές επιτυχίες είναι:

UNIQUE
1)Ανθούλα Μαρία 2) Ανθούλα Χρυσούλα 3) Μαρκαναστασάκη Φανή
4)Χαμαλή Βασιλική 5)Γκέκα Εμμανουέλα 6)Γεωργιάδου Μαρία 7)Κοτζαερίδου Αλεξάνδρα 8) Κοτζαερίδου Δήμητρα

MINIONS
1)Γκέκα Εμμανουέλα 2) Γκέκα Σοφία 3)Σάρκα Κλαούντια 4)Χότζα Παυλίνα 5)Μούσκα Δέσποινα 6)Αιρατζή Αντιγόνη 7)Γεωργιάδου Ίλια 8) Ατματζίδου Νεφέλη 9)Παπαδοπούλου Εύα 10)Καπαλίκα Λία 11)Μουστακοπούλου Χρυσή 12)Ηλιάδου Σοφία
MODERN JUNIOR  (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ)
1)Ζαφειροπουλου Αθανασια
2)Καζατζιδου Βασιλικη
3)Χριστοδουλοπουλου  Βασιλικη
4)Πλατιωτη  Βασιλικη
5)Τολικα Αννα
6)Ελευθεριαδου Χρυσα
7)Μπουκα  Μαρκελα
8)Μυλωνα  Κλειω
9)Στεργιαδου  Αλεξανδρα
10)Χατζοπουλου  Ειρηνη
 
Oι επόμενοι αγώνες είναι το KAVALA OPEN τέλος Ιουνίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media