Σε αγώνες στίβου ο σύλλογος "Εν Σώματι Υγιεί"

Το Σάββατο θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών η 2η Ημερίδα Στίβου & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2017. Ο «Εν Σώματι Υγιεί» θα συμμετέχει με τρεις αθλητές, οι οποίοι, επειδή είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στον Στίβο, την ίδια μέρα το πρωί θα περάσουν από επίσημο classification ώστε να ταξινομηθούν σε κατηγορία ανάλογα με την βαρύτητα της αναπηρίας τους. Να αναφέρουμε ότι στην 1η Ημερίδα στις 10/05 επιτεύχθηκαν 1 Πανευρωπαϊκό και 12 Πανελλήνια ρεκόρ.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι:
1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης // Σφαίρα & Ακόντιο
2. Κολίσογλου Ανδρέας // Ακόντιο
3. Κοντονής Κωνσταντίνος // Δίσκος & Ακόντιο
Αρχηγός αποστολής: Καραγιάννης Αχιλλέας
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2017

Θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο 26-27-28 Μαΐου 2017 και πάλι στο κεντρικό γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών. Το Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας συμμετέχει με 2 αθλητές, τον Ανδρέα Κολίσογλου στον ακοντισμό (εκκρεμεί classification) και τον Ελισσαίο Γαλανούδη στον ακοντισμό και τη σφαιροβολία (Κατ. F43). Ο Γαλανούδης καλείτε να υπερασπιστεί τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε σε αυτά τα δύο αγωνίσματα στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (φωτό) και ελπίζουμε με νέα ατομικά ρεκόρ!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media