Δυο αργυρά & δυο χάλκινα οι σκακιστές του Σ.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ στα «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2017»

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2017». Από την Βέροια συμμετείχαν συνολικά 11 σκακιστές από τους οποίους οι 4 επέστρεψαν με 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια. Έγιναν 2 διαφορετικά τουρνουά μα βάση την ηλικία.

Συγκεκριμένα:

Στο πρώτο τουρνουά:
Χάλκινο μετάλλιο  ΔΑΝΔΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ (2η Θέση στην κατηγορία σκακιστών ηλικίας 13και 14 ετών)

Στο δεύτερο τουρνουά:

Αργυρό μετάλλιο ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (2ος στην Γενική κατάταξη και 2η Θέση στην κατηγορία σκακιστών 11 και 12 ετών) για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Χάλκινο μετάλλιο ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (3η θέση στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 11 και 12 ετών).

Αργυρό μετάλλιο ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ (2η θέση στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας  8 ετών και κάτω

Τέλος στο δεύτερο τουρνουά συμμετείχαν με πολύ καλά αποτελέσματα στις κατηγορίες τους ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΛ., ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜ., ΠΕΛΑΛΙΔΗΣ Γ., ΠΕΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡ., ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΙΟΡΔ., ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΑΛΕΞ.

Χαρακτηριστικό και της φετινής διοργάνωσης στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μ.Π.Σ. «Αλέξανδρος Υψηλάντης» της Νέας Τραπεζούντας ήταν η μαζική συμμετοχή από δεκάδες σκακιστές όλων των ηλικιών (90 συνολικά άτομα) από διάφορες περιοχές όπως Γιαννιτσά, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Κιλκίς, Αθήνα, Κατερίνη και Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.
  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media