Με μετάλλια & όμορφες στιγμές η ρυθμική του Φιλίππου Βέροιας

Πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητριών του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Δούμπη Ευφημία-Ειρήνη ,Κιάτση Αικατερίνη ,Μητριτώνη Αννα-Μαρία και Μηχαιλίδου Ελευθερία που απο τις 31/3 έως τις 2/4 πήραν μέρος στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Impala cup στην Stara Ζagora της Βουλγαρία.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο 1/4 με την μικτή κατηγορία Παγκορασίδες 1ης και 2ης χρονιάς (γεννημένες το 2007και 2008 )όπου η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια  (2008) ΜΗΧΑΙΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αγωνίστηκε σε 2 όργανα και κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό ,την 4η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα χωρίς όργανο και την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι. Ακολούθησε η κατηγορία 1ης χρονιάς κορασίδων (γεννημένες το 2006)όπου η αθλήτρια του Φιλίππου ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ αγωνίστηκε σε 2 όργανα και κατέλαβε την 9η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σχοινί και την 6η θέση στο στεφάνι.

Ακολούθησε η κατηγορία 2ης χρονιάς κορασίδων (γεννημένες το 2005)όπου η αθλήτρια  ΚΙΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ αγωνίστηκε σε 2 όργανα κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ,την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο σχοινί και την 4η θέση στην μπάλα. Την επόμενη μέρα Κυριακή 2/4 ακολούθησε η μικτή κατηγορία νεανίδων 2ης και 3ης χρονιάς (γεννημένες το 2002 και 2003)όπου η αθλήτρια  ΔΟΥΜΠΗ ΕΥΦΗΜΙΑ -ΕΙΡΗΝΗ(2003) αγωνίστηκε σε 3 όργανα και κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι ,την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα και την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα.

Πολλά συγχαρητήρια και στις προπονήτριες τους ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩ και ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (η οποία έλειπε απο την αποστολή προκειμένου να συνοδεύσει την αθλήτρια του συλλόγου ΠΑΠΑΝΏΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών στην Αθήνα όπου και κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι!!!) και στην δασκάλα χορού και χορογράφο NATALIA KNYAZEVA που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να φτάσουν τα παιδιά σε όσο το δυνατών καλύτερο αποτελέσμα!!!!!!! !Καλή συνέχεια στα πανελλήνια πρωταθλήματα!!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media