Στο Φιλίππειο ο προκριματικός Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων) ρυθμικής

Στη Βέροια θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (6-7 Μαΐου), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Προκριματικός Αγώνας Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων) της Β’ Περιφέρειας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Φιλίππειο». Τον αγώνα διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας, με την προσδοκία ότι θα αποδειχθεί σε όλα τα επίπεδα ακόμα καλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό, που επίσης είχε διεξαχθεί στο «Φιλίππειο».

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για άλλη μία χρονιά, επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη βούληση τόσο της Ομοσπονδίας όσο και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. να ενισχυθεί ο ρόλος της ελληνικής Περιφέρειας στα δρώμενα της Γυμναστικής, με κάθε τρόπο, αφού μάλιστα το περσινό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει 20 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας με περίπου 80 αθλήτριες, αριθμός αισθητά αυξημένος σε σχέση με πέρσι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media