Ισχυρή παρουσία ο Σ.Ο Βέροιας στο ΠΟΑ Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2017

Φέτος ο Προκριματικός όμιλος για την Α’  Εθνική έγινε από τις 20 έως 23 Απριλίου 2017 στην πόλη της Φλώρινας. Για πρώτη φορά βρέθηκαν ταυτόχρονα  όλες οι ομάδες μαζί όπου ρίχτηκαν στον αγώνα από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος δείχνοντας το υψηλό επίπεδο των σκακιστών της ένωσης μας σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Η ομάδα της Βέροιας παρόλο που πήγε με μερικές ελλείψεις στις αναπτυξιακές σκακιέρες (λόγω μαθητικών υποχρεώσεων) κατάφερε να έχει πολύ καλά αποτελέσματα αλλα και γενικά πολύ καλή παρουσία. Δυστυχώς οι κληρώσεις δεν ήταν και πολύ ευνοϊκές με αποτέλεσμα να παίξουμε μόνο 5 αγώνες από τους 6 και να βρεθούμε στην 7η Θέση κάτω από ομάδες που είχαμε κερδίσει. 

Ως προς το αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Βέροιας αντιμετώπισε σχεδόν τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έπαιξε με την φετινή  Πρωταθλήτρια Λ.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ», ΣΑΠ « ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ» , ΣΟΠΚΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,  ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ. Η καλή παρουσία στις ανδρικές σκακιέρες ΚΑΔΟΓΛΟΥ Ν. ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Α.,  ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛ. , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ Γ., ΓΚΟΓΚΟΣ ΔΗΜ.  κατάφεραν να αποσπάσουν στην ουσία πάνω από το 50% μια απόδοση που τους κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες σκακιέρες στην κατηγορία τους.

Την  γυναικεία σκακιέρα ανέλαβε η μικρή ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ., που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τις έμπειρες και υψηλού επιπέδου αντιπάλους της,  μαζί με την έμπειρη και ταλαντούχα ΤΣΙΑΒΟΥ ΡΑΦ. όπου επέστρεψε  δυναμικά στο αγωνιστικό τερέν. Με την καλύτερη απόδοση στις νεανίδες η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ Χ. απέσπασε 3 βαθμούς έχοντας μόνο μια ήττα στους 5 αγώνες. Δυνατοί οι τρεις έφηβοι αφού απέσπασαν βαθμούς από τους καλύτερους στις κατηγορίες τους ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜ. , ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝ. και ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡ. ήταν ο φόβος των αντιπάλων τους. Οι αναπτυξιακές σκακιέρες ήταν αυτές που σε κάθε αγώνα έδιναν το μήνυμα της νίκης αφού αποσπούσαν σχετικά γρήγορα εύκολα  πόντους για όλη την ομάδα.

Το θετικό όλης της διοργάνωσης ήταν ότι η ομάδα της Βέροιας έδειξε ότι είναι μια ισχυρή και υπολογίσιμη ομάδα για τους αντιπάλους της μια και αυτό που έχει είναι το υψηλό επίπεδο όλων των παικτών της και το θετικό κλίμα που έχει όλη η ομάδα με την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της.

Τέλος όλες οι ομάδες περιμένουν με αγωνία την επόμενη χρονιά για να συμμετέχουν σε αυτόν τον πολύ επιτυχημένο θεσμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media