Πολλά μετάλλια ο ΑΟΡΓ Βέροιας στο διεθνές μίτινγκ στη Σταρα Ζαγορα

Χρήσιμη και επιτυχημένη θεωρείται η εμφάνιση των αθλητριών του ΑΟΡΓ  Βέροιας στην πόλη της Βουλγαρίας, Στάρα Ζαγόρα, που σύμφωνα με την ιστορία ονομάζονταν Βερόη από τον 4ο μέχρι τον 7ο αιώνα και αργότερα Βερέϊα. Ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η νεανίδα του συλλόγου μας Ελισάβετ Χωματά στο πρόγραμμα με την κορδέλα. Η δίμηνη απουσία της από τις προπονήσεις, λόγω τραυματισμού, φάνηκε να την επηρεάζει στα δύο προγράμματα με το στεφάνι και την μπάλα. Το πρόγραμμα όμως με την κορδέλα ήταν σχεδόν άψογο.

Τρία ασημένια μετάλλια κατέκτησε η παγκορασίδα αθλήτρια με το ιδανικό σωματότυπο για ρυθμική γυμναστική, Άρτεμις Μακροδημήτρη, στο σύνθετο ατομικό, στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στο πρόγραμμα με σχοινάκι. Δύο χάλκινα μετάλλια στο σύνθετο ατομικό  και στο πρόγραμμα χωρίς όργανο  κατέκτησε η Ελένη Δουλκερίδου. Ένα ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλα κατέκτησε η κορασίδα Χάιδω Μοτσιοπούλου.

Ένα χρυσό στην μπάλα και ένα χάλκινο στις κορίνες η κορασίδα Μαρία Παυλίδου. Ένα ασημένιο στις κορίνες η κορασίδα Σμαράγδα Ελευθεριάδου. Ένα χάλκινο στο σύνθετο ατομικό και ένα ασημένιο στις κορίνες κατέκτησε η Στεργιάνα Μουστακοπούλου. Αγωνίστηκαν ακόμη η Κωνσταντίνα Καλοίδου και η Σοφία Βέργου που πλασαρίστηκαν  και αυτές μέσα σε οκτάδες. Ένα θετικό στοιχείο είναι η επανεμφάνιση στης Στεργίανας  Μουστακοπούλου που έδειξε ότι μπορεί και αυτή να βοηθήσει την ήδη πολύ καλή ομάδα των κορασίδων του συλλόγου μας .

Ευχόμαστε σε όλες να είναι υγιείς και περιμένουμε να τις δούμε στις αρχές Μαΐου στον προκριματικό αγώνα κατηγορίας κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media