Έχασαν λόγο τραυματισμών τα κορίτσια του Ποσειδώνα

Περίεργα όσο και πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν χθες στον αγώνα Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ποσειδώνας Βέροιας. Η ομάδα της Βέροιας ήθελε καθαρή νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Στα μάτια των κοριτσιών ήταν φανερή η θέληση τους να κατακτήσουν τον στόχο και ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι.

ερίπου στην αρχή του πρώτου σετ, η βασική πασαδόρος και κινητήριος μοχλός της ομάδας Παναγιώτα Κυριακίδου έπαθε ένα τράβηγμα στο λαιμό και αντικαταστάθηκε. Παρόλο το πλήγμα, η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά και έκανε το 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 2-7, με την ομάδα της Βέροιας να έχει πάρει τον αέρα του αγώνα και η νίκη να είναι σχεδόν βέβαιη, τραυματίστηκε η καλύτερη παίκτρια μέχρι εκείνη τη στιγμή Φρειδερίκη Τσιάμη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με φορείο. Η Παναγιώτα μας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε στο σπίτι της, ενώ η Φρειδερίκη παραμένει στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών γιατί φαίνεται ότι η ζημία που υπέστη είναι αρκετά μεγάλη. Τελικά η ομάδα της Βέροιας έχασε με 3-2 σετ.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Ποσειδώνα είναι περήφανοι για τα κορίτσια τους και εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους και την εκτίμηση τους στα παιδιά και τις οικογένειες τους για τον χαρακτήρα τους, τα ψυχικά αποθέματα και τις συγκινητικές προσπάθειες όσο και για το πάθος που έδειξαν σε αυτόν τον αγώνα. Ο Ποσειδώνας Βέροιας αισθάνεται πλούσιος και περήφανος που έχει τέτοια παιδιά! Τα κορίτσια είναι οι αληθινές νικήτριες και αξίζουν το θαυμασμό!!

Τα σετ 23-25, 25-22, 23-25, 26-24 και 18-16.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Κυριακίδου Παναγιώτα,Τσιάμη Φρειδερίκη, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Κυριαζάκη Χαρίκλεια , Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Βενετικίδου Αγάπη, Ζησιού Κορνηλία, Κοντοπούλου Μαρία, Τσέα Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media