Στις 21 Μαϊου ο 1ος Δρόμος Ανακτόρων

Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές», σε συνδιοργάνωση με το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και υπό την αιγίδα της ΕΘΝΟΑ διοργανώνουν τον «1ο Δρόμο των Ανακτόρων», 12 χιλιομέτρων. Αναλυτικά η προκήρυξη :

Στοιχεία Αγώνα:

Τόπος Εκκίνησης και Τερματισμού: Πλατεία  Βεργίνας Ημαθίας

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ώρα Εκκίνησης: 10 πμ.

Διαδρομή – Χρονομέτρηση:  Η διαδρομή του αγώνα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αναδείξει το φυσικό κάλλος και την ιστορικότητα της περιοχής. Θα περνάει από τμήμα  του τείχους των ανακτόρων των Αιγών, από υπολείμματα του αγωγού ύδρευσης των ανακτόρων, την πηγή της Ομορφιάς, τον ακροκόρινθο πύργο της περιτείχισης των Ανακτόρων και σε κάποιο σημείο θα έχει θέα το χώρο των Ανακτόρων του Φιλίππου Β’ και το αρχαίο θέατρο όπου δολοφονήθηκε ο Μακεδόνας βασιλιάς. Από κάποια σημεία της διαδρομής του αγώνα οι συμμετέχοντες θα έχουν θέα στον κάμπο της Ημαθίας.

Η διαδρομή περιλαμβάνει 5% χωματόδρομο, 55% μονοπάτια και 35% δασικό δρόμο, είναι βατή και με μικρή υψομετρική διαφορά +500μ.

Τον αγώνα καλύπτουν η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βεροίας, και διασωστική ομάδα.

Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικά χρονόμετρα χειρός.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας νερού στο 6ο χλμ,  στο 10ο χλμ  και στον τερματισμό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν τερματίσει εντός του χρονικού περιθωρίου των 2 ωρών. Σε αντίθετη περίπτωση συνεχίζουν με δική τους ευθύνη.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη , θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση που θα τους δοθεί στην γραμματεία του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 με αποστολή email στην διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας την ημέρα του αγώνα.

Στο email συμμετοχής θα πρέπει να γράψετε υποχρεωτικά:

1. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

2. ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

3. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να μην ταλαιπωρηθείτε κατά την ημέρα του αγώνα, παρακαλούμε το αντίτιμο της συμμετοχής να καταβληθεί σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, έως τη Παρασκευή 19/5/2017, ώρα 11πμ, ώστε να ενημερωθεί η λίστα συμμετοχών:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ: GR29 0172 2430 0052 4300 8680 611

ΕΘΝΙΚΗ: IBAN: GR28 0110 7670 0000 7673 0337 839 και Αρ.λογ/μου: 76730337839

EUROBANK :  ΙΒΑΝ :GR39.0260.2310.0000.5020.0820.987 και αρ. Λογ/μου: 0026.0231.05.0200820987

Δικαιούχος: ΣΤΑΘΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Η κατάθεση πρέπει να συνοδεύεται από το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ. και την Αιτιολογία: ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Προσοχή: Αν η κατάθεση γίνει μέσω web banking υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κράτηση προμήθειας. Γι αυτό πρέπει να κάνετε την κατάθεση σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας με τη δική σας.  Αν η  κατάθεση γίνει στο ταμείο ή σε αυτόματα μηχανήματα εντός των τραπεζών,  δεν γίνεται κράτηση προμήθειας.

Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές, ο αριθμός των 300 (τριακοσίων) συμμετοχών.  Σε περίπτωση εξάντλησης των αριθμών συμμετοχής θα γνωστοποιηθεί με απαντητικό email, σε όσους δηλώσουν μετά την εξάντληση.

Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες  και γυναίκες: 18 έως 34, 35-44, 45-54, & 55+

Σε περίπτωση που μια κατηγορία δεν συμπληρώνει περισσότερες από 2 συμμετοχές, θα συγχωνεύεται στην προηγούμενη.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί μικρό γεύμα με σουβλάκια,  με την επίδειξη του κουπονιού που θα παραλάβουν κατά την παραλαβή του αριθμού τους.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 21/5/2017  στην αφετηρία, μεταξύ 8:30 πμ και 9.30 πμ., αλλά και το Σάββατο 20/5/2017  και ώρα 18:00 και 20:00 από το ισόγειο του Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων παρακαλούνται οι Βεροιώτες συμμετέχοντες και όσοι θα βρίσκονται από το Σάββατο στη Βεργίνα,  να παραλάβουν τους αριθμούς τους το Σάββατο.

Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει έως 9.45 πμ. Τα προσωπικά αντικείμενα και ο ρουχισμός θα παραδοθούν και θα φυλάσσονται στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας.

Αποδυτήρια – Ιατρείο: Αποδυτήρια και Ιατρείο θα υπάρχουν στον τερματισμό στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας,  στην πλατεία του χωριού.

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση και διασώστες στη διαδρομή του αγώνα.

Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 12:30 πμ.

Οι δρομείς καλούνται να σεβαστούν το περιβάλλον, απορρίπτοντας τα μπουκάλια νερού τροφοδοσίας στους χώρους που θα υπάρχουν εθελοντές ή σε εμφανές σημείο της διαδρομής, ώστε να περισυλλεγούν από τους εθελοντές.

Η Βεργίνα διαθέτει ταβέρνες και εστιατόρια και ο αγώνας μας είναι μια ευκαιρία για ανοιξιάτικη εκδρομή συνδυάζοντας  την άσκηση με τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα:

Στάθης Ιωακείμ          6974656021  Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές»

Κεφάλας Δημήτρης    6978397974  Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας

Ζησέκας Δημήτρης     6976391543  Υπεύθυνος Αγωνιστικής Διαδρομής

Δαγδηλέλης Λουκάς   6937128653  Γενικός Συντονιστής Αγώνα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media