Με 7 αθλητές το ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας στο Πανελλήνιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

Με τον αριθμό-ρεκόρ για επαρχιακό σωματείο θα συμμετέχει το σωματείο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2017 (Para Table Tennis), που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο, Αθήνα. 

Η αποστολή του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ αποτελείται συνολικά από εννέα άτομα (6 αθλητές, 1 αθλήτρια - όλοι με κινητική αναπηρία, 1 συνοδό και 1 προπονητή) και θα αγωνιστούν με στόχο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στο Ατομικό, όσο και στο Ομαδικό και να υπερασπιστούν τα τρία περσυνά μετάλλια

Στην αντίστοιχη περσυνή διοργάνωση, η ομάδα μας κατέκτησε 1 χάλκινο και 1 αργυρό μετάλλιο στα Ατομικά και 1 χάλκινο στο Ομαδικό, αλλά με τέσσερις αθλητες. Την αποστολή απαρτίζουν:

1. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος - Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής
2. Καραγιάννης Αχιλλεύς - Συνοδός
3. Κάπας Κωνσταντίνος - Αθλητής (Κατ. ΤΤ8)
4. Κοντονής Κωνσταντινός- Αθλητής (Κατ. ΤΤ6)
5. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης - Αθλητής (Κατ. ΤΤ6)
6. Πετρόπουλος Ευστράτιος - Αθλητής (Κατ. ΤΤ10)
7. Αντωνιάδου Φωτεινή - Αθλήτρια (Κατ. ΤΤ6)
8. Ζόννι Στέφανος - Αθλητής (Classification)
9. Τσιάμης Θεολόγος - Αθλητής (Classification)

Συνολικά στο πρωτάθλημα θα συμμτέχουν 74 αθλητές με κινητική και νοητική αναπηρία από 16 διαφορετικά αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media