Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου οι εκλογές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας για την ανάδειξη το Δ.Σ. Αρχικά εκλέχθηκε ομόφωνα το Προεδρείο της συνέλευσης και οι εφορευτική επιτροπή. Με πρόεδρο της συνέλευσης τον Στέλιο Ζυγουλιάνο και Γραμματέα την Κατερίνα Κουκουτέγου ξεκίνησε η συνέλευση. Στην απολογιστική συνέλευση που προηγήθηκε των εκλογών , παρουσιάστηκαν  από τον Γραμματέα του συλλόγου τα οικονομικά στοιχεία τα οποία ελέγχθηκαν εκ των προτέρων από την εξελικτική επιτροπή και βρέθηκαν εντάξει.

Έγινε συζήτηση για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου και οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν ώστε οι παρευρισκόμενοι ψηφοφόροι να τους γνωρίσουν. Προσήλθαν και ψήφισαν 68 μέλη, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για τα αριθμητικά δεδομένα του Συλλόγου. Αφού τα ψηφοδέλτια καταμετρήθηκαν μετά το τέλος των εκλογών , η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   60 ψήφους

ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ          58 ψήφους

ΤΣΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ               50 ψήφους

ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤ.  37 ψήφους

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤ.   35 ψήφους

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝ.       20 ψήφους

ΜΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ                20 ψήφους

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡ 18 ψήφους

ΚΟΓΙΑ ΜΑΡΙΑ                     15 ψήφους

Μετα το τέλος της εκλογικής διαδικασίας συνεδρίασαν τα 5 πρώτα μέλη που εκλέχθηκαν για Δ.Σ  και κατένειμαν  ομόφωνα τα αξιώματα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:     ΤΣΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ              

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ         

ΤΑΜΙΑΣ:   ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤ

ΜΕΛΟΣ:  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝ.

ΜΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ              

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media