Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Φιλίππειο Δρόμο

Για την ασφαλή διεξαγωγή του Φιλίππειου Δρόμου την Κυριακή στην Βέροια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 11-12-2016 κατά τις ώρες 10:15 έως 13:30:

1) Επί της Επ.Ο. Βέροιας – Κυψέλης και συγκεκριμένα στο τμήμα από Βεργίνα μέχρι κόμβο Εγνατίας Οδού (είσοδο προς Θεσ/νίκη).

2) Από τη διασταύρωση Καλιοτζίδη επί της Επ.Ο. Βέροιας – Κυψέλης, μέσω των οδών Πιερίων, Ανοίξεως, Εληάς, Μητροπόλεως, έως τον τερματισμό στην ενταύθα πλατεία Δημαρχείου

3) Από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας Εγνατίας Οδού έως τη διασταύρωση Καλιοτζίδη, θα δοθεί η δυνατότητα στα οχήματα που εξέρχονται της Εγνατίας Οδού (είτε από Θεσ/νίκη, είτε από Κοζάνη) να κινηθούν έως τη δ/ση Καλιοτζίδη, καταλαμβάνοντας τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, απ’ όπου θα εκτρέπονται προς την Περιφερειακή οδό.

-Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας θα χρησιμοποιείται από τους δρομείς και ενδιάμεσα των λωρίδων κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν κώνοι και νερομπαριέρες.

-Στο ρεύμα κυκλοφορίας από δ/ση Καλιοτζίδη έως κόμβο Βέροιας Εγνατίας Οδού (είσοδο προς Κοζάνη & είσοδο προς Θεσ/νίκη), θα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία, με την προϋπόθεση ότι τα οχήματα που θα καταφθάνουν τόσο στον κόμβο Καλιοτζίδη, όσο και στις εισόδους του κόμβου Βέροιας Εγνατίας Οδού, θα διέρχονται από αυτά σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων, σε χρόνο κατά τον οποίο δε θα διέρχονται δρομείς.

-Επισημαίνεται ότι, τα οχήματα που θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Βέροιας, με κατεύθυνση προς Βεργίνα, θα εκτρέπονται και αυτά προς δ/ση Καλιοτζίδη και από εκεί, μέσω Περιφερειακής Οδού θα κινούνται προς οικισμό Ασωμάτων ή θα επανέρχονται στην Εγνατία Οδό και θα κινούνται προς Βεργίνα μέσω του κόμβου της Κουλούρας.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 11-12-2016 κατά τις ώρες 12:45΄ έως 13:30 στις οδούς Μητροπόλεως, Ελιάς, Ανοίξεως, Βενιζέλου, κατά τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου, συνολικού μήκους περίπου 1000 μέτρων, στην πόλη της Βέροιας, με συμμετοχή παιδιών δημοτικών σχολείων, τα οποία θα τερματίσουν έμπροσθεν Δημαρχείου.

Την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου την Κυριακή 11-12-2016, κατά τις ώρες 08:00 έως 13:30.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media