Χάλκινο μετάλλιο στους τελικούς του ανσάμπλ ο ΑΟΡΓ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι τελικοί αγώνες Ρυθμικής  Γυμναστικής Β΄-Δ περιφέρειας ,κατηγορίας παγκορασίδων-κορασίδων στο άθλημα του ανσάμπλ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. Το ανσάμπλ είναι ένα ομαδικό θεαματικό άθλημα που η κάθε ομάδα αποτελείται από πέντε αθλήτριες και ανάλογα με την κατηγορία χρησιμοποιούν τα ανάλογα όργανα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε μέρος στην κατηγορία των παγκορασίδων στο πρόγραμμα με πέντε μπάλες. Η πρώτη εμφάνιση των αθλητριών του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν σχεδόν άψογη και βαθμολογήθηκε με 9.550 βαθμούς  Ήταν μόλις 0,10 βαθμούς πίσω από την πρώτη ομάδα της Γ.Ε. ΒΟΛΟΥ και 0,25 βαθμούς μπροστά από τον ΙΡΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΣΕΡΓ ΔΡΑΜΑΣ.

Πραγματικό ντέρμπι για τις τέσσερις ομάδες από τις οκτώ που διεκδικούσαν με ίσες ευκαιρίες το χρυσό μετάλλιο. Και η δεύτερη εμφάνιση του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν θαυμάσια μέχρι τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στην τελευταία άσκηση μια άτυχη στιγμή έφερε την πτώση οργάνου και χάθηκε το χρυσό μετάλλιο.

Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας που κράτησε σε αγωνία όλους τους φιλάθλους. Τα κορίτσια του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ φόρεσαν στο λαιμό  τους για δεύτερη φορά το χάλκινο μετάλλιο και έκαναν υπερήφανους όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αλλά και την πόλη τους.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media