Σε διεθνές camp στην Κύπρο ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Τετράθλου διοργάνωσε με επιτυχία από 12 έως 14 Απριλίου διεθνές camp προπονητικής στην πόλη της Πάφου. Το camp πραγματοποιήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου Kefalos Beach Tourist Village και στο πρόγραμμα του συμμετείχαν 73 Εκπαιδευτές και αθλητές από 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν σε υψηλό επίπεδο από δύο διεθνώς καταξιωμένους Εκπαιδευτές, τον Άγγλο Grand Master Donato Nardizzi 9 DAN και τον Πολωνό Master Jerzy Jedut 8 DAN.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας ήταν επίσημα προσκεκλημένος από τον Προέδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Τετράθλου Αλέξανδρο Ναζίρη 6 DAN και συμμετείχε ενεργά με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και τον αθλητή Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN. Το camp αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκμάθηση νέων τρόπων προπόνησης και για διεύρυνση των γνώσεων.

Ο Εκπαιδευτής μας δέχτηκε νέα πρόσκληση για Κύπρο τον ερχόμενο Αύγουστο ενώ ο Πλουμπίδης Βασίλειος δέχτηκε πρόσκληση από την Πολωνική Ομοσπονδία για να συμμετάσχει σε διεθνές camp προπονητικής τον ερχόμενο Ιούλιο στην Πολωνία.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media