Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό ταε κβο ντό itf του 2021

Πολλές οι επιτυχίες για το Ελληνικό ταε κβο ντο itf που πρωταγωνιστεί στο Ρίμινι της Ιταλίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση των μεταλλίων πίσω από την πανίσχυρη Ρωσία και μπροστά από την Ουκρανία, τρεις ομάδες που έχουν αφήσει πολύ πίσω τις υπόλοιπες χώρες που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό. Η Ελλάδα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια και στο EITF Κογκρέσο που έγινε παράλληλα με τους αγώνες, καταφέρνοντας να πάρει την ανάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ταε κβο ντό itf Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων και Βετεράνων του 2021 θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Η χώρα μας διεκδίκησε την διοργάνωση απέναντι στην Λευκορωσία και την κορυφαία δύναμη του αθλήματος Ρωσία, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της την τελευταία στιγμή. Η Ελλάδα –έχοντας τον πληρέστερο φάκελο υποψηφιότητας- έλαβε 22 ψήφους υπέρ της, με την Λευκορωσία να παίρνει μόλις 1 ψήφο, ενώ υπήρχαν και 5 λευκές.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη του 2021 στην Αθήνα.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στο EITF Κογκρέσο ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Φίτζιος.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.