Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας σε Εθνικό σεμινάριο διαιτησίας

Στη Λάρισα διεξήχθη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το πρώτο σεμινάριο διαιτησίας για το 2019 με την συμμετοχή διαιτητών, εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου «Λεωνίδας».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεωρητική και πρακτική εξάσκηση πάνω στους κανονισμούς και στον τρόπο βαθμολογίας αγώνων. Την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Grand Μaster Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN ενώ ανάμεσα στους βασικούς εισηγητές ήταν ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια του Προέδρου το πτυχίο Διεθνούς Διαιτητή Κατηγορίας Α’. Από πλευράς Συλλόγου συμμετείχαν επίσης οι Πλουμπίδης Βασίλειος 2 DAN, Φειδάντσης Γαβριήλ 1 DAN, Πετρά Δάφνη 1 DAN και Παπαντωνίου Δημήτριος 1 GUP.

Στο τέλος του σεμιναρίου διαιτησίας, Φειδάντσης Γαβριήλ και Πετρά Δάφνη ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος Εθνικού Διαιτητή Γ΄κατηγορίας. Ακολούθησαν προαγωγικές εξετάσεις DAN στις οποίες συμμετείχαν οι Φειδάντσης Γαβριήλ και Παπαντωνίου Δημήτριος οι οποίοι μετά από επιτυχή δοκιμασία προήχθησαν στον βαθμό των 2 DAN και 1 DAN αντίστοιχα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media