Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο πρώτο Εθνικό Σεμινάριο 2019

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου διοργάνωσε με επιτυχία στις 19 & 20 Ιανουαρίου το πρώτο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς, στην χιονισμένη πόλη της Καστοριάς. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 50 Εκπαιδευτές και αθλητές από Σωματεία όλης της Ελλάδας και κατά την διάρκεια του πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων, ενόψει των Διεθνών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων του 2019.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και με δύναμη έξι ακόμη αθλητών, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN, Δημητριάδου Νένα 1 Κουπ, Καρυπίδου Βαρβάρα 2 Κουπ, Χατζηκώστα Δημήτριο 2 Κουπ, Δημητριάδου Γεωργία 3 Κουπ και Δουλγερίδη Χριστόφορο 3 Κουπ. Οι αθλητές προπονήθηκαν και στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιαλαμά Κωνσταντίνου 6 DAN, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Μετά το τέλος του σεμιναρίου η αποστολή περιηγήθηκε στην πόλη της Καστοριάς, χωρίς να παραλείψει να θαυμάσει και την παγωμένη, αυτήν την περίοδο, λίμνη της.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media