Εξετάσεις ανωτέρων ζωνών των τμημάτων Jiu-Jitsu του Α.Σ. Ρωμιός

Στις 16 και 18 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις προαγωγών ζωνών από τους αθλητές του προπαιδικου- παιδικού -εφηβικού τμήματος καθώς και ανωτέρων ζωνών για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του αθλητικού συλλόγου Ρωμαίου. Οι αθλητές μετά από πολύμηνη προετοιμασία στην οποία συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδο τους εκτελώντας τεχνικές σε μια πολύ ωραία αγωνιστική επίδειξη και ταυτόχρονα την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην όποια βρίσκονται ενθουσιάζοντας με τις ικανότητές τους, όλους τους παρευρισκόμενους γονείς,φίλους και συγγενείς.

Ευχαριστούμε πολύ την εξεταστική Επιτροπή που αποτελούνταν από τον κύριο Μπραντη Κωνσταντίνο καθηγητή Φυσικής Αγωγής την κυρία Σοφία Ράλλη Ολυμπιονίκη στο άθλημα του Αλπικου σκι και τον κύριο Σαββίδη Δημήτρη προπονητή Judo Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Βέροιας κύριο Βοργιατζιδη Κωνσταντίνο καθώς και τον πρόεδρο της Κ.Α.Π.Α του Δήμου Βέροιας κύριο Στέργιο Διαμάντη για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media