Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο Εθνικό Σεμινάριο στην Λάρισα

Η πόλη της Λάρισας φιλοξένησε το δεύτερο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου. Το σεμινάριο διεξήχθη κατά το διήμερο 3 & 4 Μαρτίου με την συμμετοχή 100 σχεδόν Εκπαιδευτών και αθλητών από Ελληνικά Σωματεία. Κατά την διάρκεια του πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων, ενόψει των Διεθνών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων που είναι προγραμματισμένα μέσα στο 2018.

 Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και με δύναμη οκτώ ακόμη αθλητών, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN, Γιούρο Λουκά 1 DAN, Λογγινίδη Γρηγόριο 1 Κουπ, Δημητριάδου Νένα 2 Κουπ, Παπαντωνίου Δημήτριο 2 Κουπ, Τζέπο Κωνσταντίνο 2 Κουπ, Καρυπίδου Βαρβάρα 2 Κουπ και Δημητριάδου Γεωργία 4 Κουπ. Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στα προγράμματα τόσο του σεμιναρίου όσο και του κλιμακίου, προσθέτοντας σημαντικές προπονητικές εμπειρίες στο ενεργητικό τους

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media