Ο Πανημαθιακός καράτε Βέροιας γιόρτασε τα 38 χρόνια λειτουργίας του

Ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με τα μέλη του, συνεργάτες, γονείς και αγαπημένους φίλους του, γιόρτασε τα 38 χρόνια λειτουργίας του. Στα 38 αυτά χρόνια προπόνησης, συνεχούς μάθησης κι εξέλιξης ο σύλλογος έχει προσφέρει στην Βέροια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα έντονες συγκινήσεις, αξιόλογες συμμετοχές, τεράστιες επιτυχίες συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος με Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Οι προπονητές του Πανημαθιακού δήλωσαν : "Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο του Νομού Ημαθίας και όχι μόνο που αναγνωρίζουν την αξία και το έργο μας στηρίζοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Μας εμπιστεύεστε ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή σας ..τα παιδιά σας . Εμείς κάναμε κατάθεση ψυχής και τα 38 χρόνια είναι μόνο η αρχή, γιατί αγαπάμε απίστευτα αυτό που κάνουμε. Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο για τη στήριξη και την παρουσία του σε κάθε μας διοργάνωση αλλά και τους αξιόλογους συνεργάτες μας, Σύλλογοι (ΜΑΚΕΔΩΝ – Γιάννης Σιδηρόπουλος), (ΠΕΛΑΙΟΣ – Κίτσος Αντώνιος), μαθητές και αληθινούς φίλους, που συμμετείχαν ή παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media