Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο πρώτο εθνικό σεμινάριο του 2018

Με την συμμετοχή 60 Εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία όλης της Ελλάδας  διεξήχθη στις 27 & 28 Ιανουαρίου στην πόλη της Καστοριάς το πρώτο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς. Το σεμινάριο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου και κατά την διάρκεια του πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων, ενόψει των Διεθνών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων του 2018.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και με δύναμη εννέα ακόμη αθλητών, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN, Φειδάντση Αλέξανδρο 1 DAN, Γιούρο Λουκά 1 DAN, Πετρά Δάφνη 1 Κουπ, Λογγινίδη Γρηγόριο 1 Κουπ, Δημητριάδου Νένα 2 Κουπ, Παπαντωνίου Δημήτριο 3 Κουπ, Καρυπίδου Βαρβάρα 3 Κουπ και Δημητριάδου Γεωργία 5 Κουπ. Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο διήμερο προπονητικό πρόγραμμα του σεμιναρίου αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τα κλιμάκια που έπονται.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια η αποστολή περιηγήθηκε στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media