Με επιτυχία το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας (pics & vid)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας με την συμμετοχή 281 αθλητών (98 κορίτσια και 183 αγόρια) από 12 σωματεία της Βορείου Ελλάδος. Το παρόν έδωσαν η Ακαδημία Έδεσσας (Χαντζής Θωμάς), η Αλεξάνδρεια (Παπαδόπουλος Βασίλειος), ο σύλλογος ΑΛΚΗ (Καραλέξη Ιωάννα), ο σύλλογος Γιν Γιανκ (Μουσχάκη Δήμητρα), ο ΑΣ ΗΜΑΘΙΩΝ (Παπαδόπουλος Ιωάννης), ο ΘΗΣΕΑΣ Βέροιας (Ιωαννίδης Κωνσταντίνος), ο σύλλογος Θρακομακεδόνες (Χουσεϊν Χουσεϊν), Ο ΙΩΝΑΣ (Σκουλαριώτης Παναγιώτης), ο Κένταυρος (Καισαρίδης Γεώργιος), ο σύλλογος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Καράτε (Θεοδωρίδης Σωτήριος), ο Μύγδων (Σουλτανίδου Ευθυμία) και ο Φίλιππος Αιγινίου (Ράπτη Μαρία)

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΗΜΑΘΙΩΝ κος Λαδόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του είπε «Σας καλωσορίζω στην πόλη της Βέροιας. Ο σύλλογος ΗΜΑΘΙΩΝ με την συνδρομή της ομοσπονδίας Παγκρατίου διοργανώνει το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας Καρατε ΤΕ ΤΑΙ. Ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας εδώ»

Ο ΓΓ Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Παναγιώτης Κανελόπουλος αφου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τόνισε : «Συγχαρητήρια στον Α.Σ Ημαθίων για την άριστη διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία που μας παρέχει αυτές τις ημέρες. Στην διοργάνωση σήμερα συμμετέχουν 281 αθλητές. Όπως βλέπεται το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής είναι πολύ μικρά παιδιά κάτι που είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό. Επίσης υπάρχουν και πολλοί γονείς αθλητών που έχουν ξεκινήσει και ασχολούνται με το άθλημα και πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο αλλά και να δουν από κοντά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα παιδί και κατά την διάρκεια των προπονήσεων αλλά κυρίως κατά την διάρκεια μιας επίδειξης και μάλιστα όταν βρίσκεται απέναντι σε κριτές. Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας»

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/sportorama

Video στο κανάλι μας στο youtube http://www.youtube.com/sportorama

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media