Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 26ο θερινό εθνικό σεμινάριο

Με την συμμετοχή σαρανταπέντε (45) Εκπαιδευτών και αθλητών, η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου διοργάνωσε με επιτυχία από 18 έως 22 Αυγούστου το 26ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κάμπινγκ «Σίθων» ενώ το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Grand Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 9 DAN. Οι συμμετέχοντες για πέντε ημέρες συνδύασαν τον υγιή αθλητισμό με καλοκαιρινή απόδραση και αναψυχή.

Ο Σύλλογος της Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη και τρεις ακόμη αθλητές, τον Πλουμπίδη Βασίλειο, την Μπάμπου Ελένη και τον Γιούρο Λουκά. Οι τέσσερις τους έλαβαν μέρος στις εξετάσεις DAN που διεξήχθησαν την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, μπροστά σε Επιτροπή Υψηλόβαθμων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου. Μετά από απαιτητική δοκιμασία, Μπάμπου Ελένη και Γιούρος Λουκάς έλαβαν τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1 DAN, ο Πλουμπίδης Βασίλειος ανέβηκε στην σχετική βαθμίδα λαμβάνοντας το 2ο DAN του ενώ ο Δάσκαλος τους Δημητριάδης Παναγιώτης κατέχει πλέον το 5ο DAN, μετά από 23 χρόνια παρουσίας, αφοσίωσης και σκληρού αγώνα στο χώρο του Ελληνικού και Διεθνούς TAEKWON-DO I.T.F

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media