Παραιτήθηκε η Βίκυ Κοσμίδου απο μέλος της ΕΛΟΚ

Την παραίτηση της από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, υπέβαλε η παγκόσμια πρωταθλήτρια μας κ. Βίκυ Κοσμίδου σε απάντηση του από 26/07/2017 και με αριθμ. πρωτ 695 έγγραφου του ΔΣ της ΕΛΟΚ δια του οποίο εκκαλείτο ως νόμιμη αναπληρώτρια, προερχόμενη από τον συνδυασμό ΚΙΜΕ, να αντικαταστήσει το παραιτηθέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ κ Αικατερίνη Φωτάκου και να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ.

Θυμίζουμε ότι χρειάστηκαν οκτώ μήνες, προκειμένου το ΔΣ της ΕΛΟΚ να προβεί στην αντικατάσταση της παραιτηθείσης κ. Αικατερίνης Φωτάκου ! Όπως είναι γνωστό η κ. Αικατερίνη Φωτάκου είχε παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ τον Νοέμβριο του 2016 και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, η διοίκηση της ΕΛΟΚ αδικαιολόγητα ηρνείτο, επί οκτώ μήνες, να αντικαταστήσει την παραιτηθείσα, ως όφειλε, στερώντας έτσι παρανόμως μια θέση συμβούλου στο ΔΣ, από την παράταξη του ΚΙΜΕ.

Σε επικοινωνία με το Karate News η κ. Κοσμίδου απέστειλε την παρά κάτω επιστολή :  “Φίλοι και φίλες,  Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ αφενός να επιβεβαιώσω την, υπό τις παρούσες συνθήκες, υποβολή της παραιτήσεως μου από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ και αφετέρου, ανεξάρτητα με τους λόγους που με οδήγησαν στην εν λόγω παραίτηση μου, να εκφράσω την πικρία μου για τα όσα υπέστην από τις “άστοχες” ενέργειες μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ, τα οποίοι τώρα με καλούν με καθυστέρηση οκτώ μηνών και βάσει μιας απόφασης της οποίας την νομική ορθότητα εντόνως αμφισβητώ, να αντικαταστήσω παραιτηθέν μέλος του ΔΣ ! Δεν είναι δυνατόν να μην νιώθω πικρία για ενέργειες συμβούλων του ΔΣ που μου στέρησαν παρελθούσα συμμετοχή μου σε αγώνες ενόπλων δυνάμεων με αποτέλεσμα να απολέσω, αδίκως, νομίμων δικαιουμένων ευεργετημάτων διευκόλυνσης από την υπηρεσία μου.

Δεν είναι δυνατόν να μην αξιολογήσω αρνητικά το σκηνικό που έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη στους αγώνες στην Πορταριά, όπου διαιτητής- προπονητής της περιοχή μας, ενώ μου συμπεριφέρθηκε με τρόπο απαράδεκτό, παρουσία γονέων και αθλητών, η Γενική Γραμματέας καθώς και ο ταμίας της ΕΛΟΚ που βρισκότανε στο στάδιο και ενημερώθηκαν για το συμβάν, ουδόλως επελήφθησαν ! Είναι άλλωστε πρόσφατη η πικρή εμπειρία μου όταν με εντολή ΕΛΟΚ, όπως με πληροφόρησαν, διατάχθηκε η απομάκρυνση μου καθώς και η απομάκρυνση ανηλίκων αθλητών του συλλόγου που είμαι μέλος, από Δημοτικό στάδιο της περιοχής μας κατά την διάρκεια προπονήσεως αθλητών του τοπικού κλιμακίου.

Δεν επιθυμώ να αναφερθώ στον διασυρμό που υπέστην στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αλλά και μετά από την γέννα, με την παρουσία μου στη σχολή προπονητών, καθότι για όλα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια λειτουργίας της εν λόγω σχολής, διεξάγεται δικαστική έρευνα. Παρά τις όποιες πικρίες μου όμως πιστεύω ότι ο έστω καθυστερημένος ορισμός μου ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, τον οποίο για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχομαι, ηθικά με δικαιώνει και απαντά στα όσα ψευδή και συκοφαντικά, εις βάρος μου και εις βάρος του συλλόγου του οποίου έχω την τιμή να είμαι μέλος, έχουν ακουστεί στην περιοχή της Μαγνησίας ”

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.