Θερινές εξετάσεις ζωνών στον «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Με συμμετοχή τριανταεπτά (37) αθλητών, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας πραγματοποίησε την Δευτέρα 19-06-2017 τις θερινές εξετάσεις ζωνών. Οι εξεταζόμενοι υποβλήθηκαν σε τρίωρη πρακτική και θεωρητική δοκιμασία υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή τους Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ενθουσιάζοντας γονείς και παρευρισκόμενους με την απόδοση τους. Τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN, ο οποίος απένειμε τα πτυχία και τις ζώνες στους επιτυχόντες.

Τον βαθμό των 9 GUP (μισή κίτρινη) έλαβαν οι: Σερδάρης Νικόλαος, Χατζηϊωαννίδης Δημήτριος, Πέιος Αναστάσιος, Τζέπος Χρήστος και Λογγινίδης Ευρυπίδης. Τον βαθμό των 8 GUP (κίτρινη ζώνη) ο Ίντος Αθανάσιος και η Φιλιππίδου Ελένη.

Τον βαθμό των 7 GUP (μισή πράσινη) οι: Μπέζος Ζήσης, Ζούκης Βασίλειος, Λίλης Στέργιος, Νούκου Ελένη και Καρακώτσης Δημήτριος.

Τον βαθμό των 6 GUP (πράσινη ζώνη) η Τζημώκα Αικατερίνη και η Παναγιωτίδου Μαρία - Ελένη.

Τον βαθμό των 5 GUP (μισή μπλε) οι: Μυλωνάς Γεώργιος, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Λίλης Γεώργιος, Τσάκνης Ιωάννης, Μπαλ Έκτορας, Δημητριάδου Γεωργία, Σιδηρόπουλος Ελευθέριος, Τζιμουλίκος Κωνσταντίνος και Γκαρνέτα Ευθυμία.

Τον βαθμό των 4 GUP (μπλε ζώνη) οι: Μπαμίχας Κωνσταντίνος, Ρότζιος Μιχαήλ, Χατζηκώστας Δημήτριος, Ευαγγελοπούλου Ραφαηλία, Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος και Γρηγοριάδης Αλέξανδρος.

Τον βαθμό των 3 GUP (μισή κόκκινη) οι: Βαλσαμίδου Ειρήνη, Τζέπος Κωνσταντίνος, Καλπακίδης Αστέρης, Ιωαννίδης Δημήτριος, Παπαντωνίου Δημήτριος και Μάντσιου Αικατερίνη.

Τέλος, τον βαθμό των 2 GUP (κόκκινη ζώνη) η Δημητριάδου Νένα και ο Γιάννος Γεώργιος. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media