Χάλκινη η Δημητριάδου στην Πολωνία

Με τη συμμετοχή 749 συνολικά αθλητών από 23 χώρες πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 9, 10 & 11 Ιουνίου το 8o Πανευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO στο Lublin της Πολωνίας. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Sport Hall Globus, στο κέντρο της πανέμορφης πόλης η οποία γιορτάζει φέτος την επέτειο των 700 ετών της.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η Ελλάδα συμμετείχε στο International Cup for Children and Cadets με την αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδου Νένα, κάτοχο μισής κόκκινης ζώνης 3 Κουπ. Η  μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παιδιών 10-12 ετών υπό την καθοδήγηση του πατέρα και Εκπαιδευτή της Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ο οποίος την προετοίμαζε εντατικά από τις αρχές Μαΐου για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση της ηλικίας της.

Απολογισμός ένα χάλκινο μετάλλιο στη Μάχη έως 30 κιλά και πέμπτη θέση στα Pattern 3-1 Gup, διακρίσεις που αποτελούν το επιστέγασμα της μέχρι τώρα Διεθνούς πορείας της η οποία είχε ξεκινήσει στην ηλικία των 7 ετών, τον Οκτώβριο του 2014 στη Σλοβενία.   

Την Ελληνική αποστολή συνόδευσε στην Πολωνία ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.