Χρυσό στο Πανελλήνιο καράτε ο Κυριαζόπουλος Αντώνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στο Ολυμπιακό κέντρο 'Aνω Λιοσίων το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου όπου ο ΓΑΣ Καράτε Ερμής Βεροίας συμμετείχε με 5 αθλητές. Σημαντική εμφάνιση του Κυριαζόπουλου Αντώνη που ύστερα από πραγματική μάχη κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο. Η προπονήτρια του συλλόγου Τσιλιγγερίδου Μαρία δήλωσε:

''Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι αθλητές: Κυριαζοπούλου Νικολέτα, Τσιλιγγερίδου Ελένη, Λιόλιος Γεώργιος και Πουταχίδης Αναστάσιος. Μπορεί αυτοί οι 4 αθλητές να μην κατάφεραν να φτάσουν στο βάθρο των νικητών, αλλά η εμπειρία που προσκόμισαν ήταν σπουδαία μιας και κατέκτησαν μέσα από 30-35 αθλητές στην κατηγορία τους τις 5ες και 6ες θέσεις.  Σημαντικά συντέλεσε στην καλή τους εμφάνιση ο βοηθός προπονητής Χατζής Γεώργιος. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών που συνόδευσαν την αποστολή.''

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media