Ο ΑΣΚΑ στο 16o Πανελλήνιο πρωτάθλημα ju-jitsu

Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Άνω Λιοσίων τα πανελλήνια πρωταθλήματα ju-jitsu σε δύο Σαββατοκύριακα. Στις 21/22 αγωνίστηκαν οι κατηγορίες ηλικίες -18,-21 και +21 ,και το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 /1 αγωνίστηκαν τα -12 και -15 ετών. Ο συναγωνισμός μεγάλος ,το επίπεδο των αθλητών πολύ ανεβασμένο,  πάνω από 1500 αθλητές-τριες, αγωνίστηκαν στο fighting system,στο duo system,και στο ne-wasa.

Όσοι από τους αθλητές –τριες κατέκτησαν  μετάλλιο ,πήραν και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατηγορίες -18 -21 και +21 ετών, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη χώρα μας .Επίσης παίρνουν την πρόκριση για το Βαλκανικό ,και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι  Κατηγορίες -15 ετών το Σεπτέμβριο στο Μαυροβούνιο. Ακολουθεί τον Ιούνιο στη Βοσνία το  Πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα κατηγορίες στα +21

Σημαντικές, και πολλές επιτυχίες από τους  μεγάλους, αλλά και τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας Α.Σ.Κ.ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ που αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια ,άξιοι των θέσεων που κατέκτησαν, με πολύ προσπάθεια, άψογη και ουσιαστική δουλειά ,κάθε μέρα οι μεγαλύτεροι, με πολύωρες  προπονήσεις ,και ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προετοιμασίας τους, και με την καθοδήγηση των προπονητών τους οι οποίοι έχουν σημαντικούς τίτλους και συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα ,ανταμείφθηκαν οι κόποι και πήραν τη πρόκρισή  τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κυρίως ,όπου θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη χώρα μας. 

Για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ στην ΑΘΗΝΑ πήραν την πρόκριση οι παρακάτω αθλητές μας, με τα αποτελέσματα του πανελλήνιου  πρωταθλήματος. ¨ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ χρυσό      μετάλλιο ,ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ αργυρό μετάλλιο ,ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ αργυρό μετάλλιο.

Για το παγκόσμιο, και Βαλκανικό κατ.-15  στο Μαυροβούνιο, πήραν την πρόκριση οι ,ΔΙΣΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο, ΓΚΑΣΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο ,ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο.

Την πρόκρισή τους για το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ πήραν ,ΧΑΣΑΝ ΚΑΡΑΛΗ χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο ,ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο, και  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΖΑ  χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές για την προσπάθειά  τους και τις  επιτυχίες τους, καθώς και στους γονείς των αθλητών ,για την υπομονή και την συμπαράστασή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media