Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας σε σεμιναριο διαιτησίας

Στη Βέροια διεξήχθη το πρώτο Σεμινάριο Διαιτησίας για το έτος 2017 με την συμμετοχή Εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία «Τετράθλου» το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε λεπτομερή ανάλυση και επεξήγηση των κανονισμών διαιτησίας καθώς και πρακτική εξάσκηση στον τρόπο βαθμολογίας αγώνων.

Την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Grand Μaster Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN ενώ ανάμεσα στους εισηγητές ήταν και ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, πάνω σε θέματα κεντρικής διαιτησίας και κανονισμών. Από πλευράς Συλλόγου συμμετείχαν επίσης οι Σέπκας Ιωάννης και Πλουμπίδης Βασίλειος, κάτοχοι Μαύρης Ζώνης 1 DAN και Μπάμπου Ελένη, κάτοχος μισής μαύρης ζώνης 1 KUP.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις DAN στις οποίες συμμετείχε ο Σέπκας Ιωάννης και μετά από επιτυχή δοκιμασία, έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία του Συλλόγου που προήχθη στον βαθμό των 2 DAN. Στο τέλος του σεμιναρίου διαιτησίας, η Μπάμπου Ελένη ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος Εθνικού Διαιτητή Γ΄κατηγορίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media