Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών όλων των τμημάτων Karate και Kick boxing, με πολλούς καινούργιους αθλητές και μεγάλη παρουσία γονέων, στο γυμναστήριο του συλλόγου.

Την επιτροπή αποτελούσαν ο κύριος Νικόπουλος Χρήστος, Πρόεδρος της επιτροπής Β.Ελλάδος και εξεταστής μαύρων ζωνών, η κυρία Τσιλιγκερίδου Μαρία, Αντιπρόεδρος της επιτροπής Β.Ελλάδος και ο κύριος Ξανθόπουλος Χρήστος ομοσπονδιακός προπονητής Β.Ελλάδος.

Οι εξεταστές συγχάρηκαν τους αθλητές για την πρόοδο τους και τον προπονητή κύριο Γεροντίδη Αθανάσιο για το έργο του. Απο την μεριά του, ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε : "Ευχαριστώ τους εξεταστές και όλους τους παρευρισκόμενους, συγχαίρω τους αθλητές μου, για το ήθος και την δυναμικότητα τους και εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία."

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media