Χειμερινές εξετάσεις ζωνών στον «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας πραγματοποίησε στις 22-12-2016 τις χειμερινές εξετάσεις ζωνών. Από το δυναμικό του Συλλόγου, είκοσι έξι (26) αθλητές κρίθηκαν απόλυτα έτοιμοι για την δοκιμασία των απαιτητικών εξετάσεων διάρκειας δύο ωρών, υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών ενθουσίασε και καθήλωσε τους παρευρισκόμενους.

Τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN, ο οποίος απένειμε τα πτυχία και τις ζώνες στους επιτυχόντες.

Τον βαθμό των 9 KUP (μισή κίτρινη) έλαβαν ο Ίντος Αθανάσιος και η Φιλιππίδου Ελένη.

Τον βαθμό των 8 KUP (κίτρινη ζώνη) οι: Μπέζος Ζήσης, Νούκου Ελένη, Λίλης Στέργιος και Ζούκης Βασίλειος.

Τον βαθμό των 7 KUP (μισή πράσινη) η Τζημώκα Αικατερίνη και η Παναγιωτίδου Μαρία - Ελένη.

Τον βαθμό των 6 KUP (πράσινη ζώνη) οι: Μυλωνάς Γεώργιος, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Λίλης Γεώργιος, Τσάκνης Ιωάννης, Μπαλ Έκτορας, Τζιμουλίκος Κωνσταντίνος και Γκαρνέτα Ευθυμία.

Τον βαθμό των 5 KUP (μισή μπλε) έλαβαν οι: Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδης Αλέξανδρος, Ευαγγελοπούλου Ραφαηλία, Νταή Ειρήνη και Φειδάντσης Γεώργιος.

Τον βαθμό των 4 KUP (μπλε ζώνη) ο Παπαντωνίου Δημήτριος.

Τον βαθμό των 3 KUP (μισή κόκκινη) η Καρυπίδου Βαρβάρα και η Ράνου Αικατερίνα.

Τέλος, τον βαθμό του 1 KUP (μισή μαύρη) οι: Πετρά Δάφνη, Γιούρος Λουκάς και Μπάμπου Ελένη. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media