Ο Κένταυρος Νάουσας στο 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα SANDA-QINGDA-ΤAOLU

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το 1ο φιλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα  SANDA - QINGDA  -ΤAOLU στο Εθνικό  Καυτανζόγλειο  Στάδιο από το Κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας KΟΥΝΓΚ ΦΟΥ - ΓΟΥ ΣΟΥ.  Από την Ημαθία πήρε μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών KENTAYPOΣ Νάουσας με τους  αθλητές Γρηγόρη Σερδάρη και Κων/νο Μίγγα που συνοδευόταν από τον προπονητή τους κ. Γεώργιο Καισαρίδη και τον πρόεδρο τους συλλόγου κ. Αθανάσιο Σερδάρη.

Και οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν στο Τσίντα (Qingda). Mάχη με λακτίσματα και γροθιές που επιτρέπονται και οι ανατροπές  . Οι δύο αθλητές τα πήγαν περίφημα κερδίζοντας τις εντυπώσεις  τα βλέμματα των θεατών αλλά και πολύτιμες εμπειρίες .

Ο κ. Καισαρίδης συγχαίρει  τους αθλητές αλλά και τους υπεύθυνους του κλιμακίου Bορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Χαυτίκη και κ. Μαρία Παντελίδου για την διοργάνωση .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media